headerovergevoelig.jpg

AVENE CREME voor de OVERGEVOELIGE, INTOLERANTE HUID

De overgevoelige huid is snel geïrriteerd, de huid brandt, jeukt, voelt onaangenaam trekkerig en wordt snel rood. Speciaal voor dit huidtype is door Avène Skin Recovery creme en Avene Extremely Gentle Reinigingslotion ontwikkeld. De producten binnen deze lijn zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd. 
Avene Skin Recovery is een Avene dagcreme voor de hypergevoelige intolerante huid die niet in balans is. Als je een intolerante huid hebt merk je dat je huid onmiddellijk in de tegenaanval gaat door heftig te reageren op bepaalde stoffen waar je overgevoelig voor bent. Die extreme reactie van jouw huid zorgt ervoor dat de natuurlijke beschermende laag beschadigt en je huid eigenlijk alleen maar heftiger gaat reageren: een vicieuze cirkel. Het herstel van het natuurlijk evenwicht is waar Avène Skin Recovery Cream je mee gaat helpen! Niet voor niets ons meest verkochte product. Goed om te weten: Avene Skin Recovery Creme bevat 0% bewaarmiddelen (zowel opgelijste als niet-opgelijste bewaarmiddelen), parabenen, parfum of alcohol. 
Je zult al snel een kalmerend effect ervaren! 

Sorteer op
 • Aanrader!

  Avène Extremely Gentle Cleanser - voor de intolerante huid
  Avène Extremely Gentle Cleanser - voor de intolerante huid
  € 14,50 € 12,40
 • Avene Soap for intolerant skin
  Avene Soap for intolerant skin
  € 5,56 € 5,50
 • JUBILEUMFLES

  Avène Thermal Spring Water spray (150/300 ml)
  Avène Thermal Spring Water spray (150/300 ml)
  € 7,50 € 7,00
 • Avène Skin Recovery Cream - intolerante huid
  Avène Skin Recovery Cream - intolerante huid
  € 16,00 € 14,80
 • Avène Skin Recovery Cream Rich - intolerante huid
  Avène Skin Recovery Cream Rich - intolerante huid
  € 16,00 € 14,80
Sorteer op

COVID-19 UPDATE
In verband met het coronavirus werken onze medewerkers thuis en in wisseldiensten. De webshop blijft open en je kunt gewoon online je bestelling plaatsen. Ook de bezorgers van bevoorrading en verzending hebben te maken met maatregelen, daarom wijkt de leveringstijd mogelijk af van wat je normaal van ons gewend bent. Met je track en tracecode kun je je bestelling uiteraard steeds volgen. We hopen op je begrip en stellen je loyaliteit enorm op prijs!

Blijf gezond!
Team Dermatheek.nl

© 2008 - 2020 Dermatheek.nl | sitemap | rss