headerbaby.jpg

AVENE GEVOELIGE BABY- EN KINDERHUID

Een babyhuid is zeer gevoelig. Ze is vijf keer dunner dan de huid van volwassenen en minder weerbaar bij bacteriën en milieu-invloeden. Ook produceren de talgklieren nog weinig vet. De babyhuid is dus meer vatbaar voor uitdrogen. 
De Pédiatril lijn vormt een schild tegen schadelijke invloeden van buitenaf en maakt de huid van dag tot dag meer resistent. Bevat Avène thermaal water, zo zacht en zuiver dat het zelfs voor baby`s geschikt is. Alle Pédiatril producten zijn vrij van geuren en kleurstoffen, parabenen en alcohol. Regelmatig tests van onafhankelijke kinderartsen en dermatologen zorgen ervoor dat Pédiatril voor baby`s gevoelige huid perfect geschikt is.

Sorteer op
 • JUBILEUMFLES

  Avène Thermal Spring Water spray (150/300 ml)
  Avène Thermal Spring Water spray (150/300 ml)
  € 7,50 € 7,00
 • Meest gekocht

  Avène Cicalfate Repair Cream - beschermt, herstelt
  Avène Cicalfate Repair Cream - beschermt, herstelt
  € 4,99
 • Avène Cicalfate Repair Lotion
  Avène Cicalfate Repair Lotion
  € 11,00 € 8,00
Sorteer op

COVID-19 UPDATE
In verband met het coronavirus werken onze medewerkers thuis en in wisseldiensten. De webshop blijft open en je kunt gewoon online je bestelling plaatsen. Ook de bezorgers van bevoorrading en verzending hebben te maken met maatregelen, daarom wijkt de leveringstijd mogelijk af van wat je normaal van ons gewend bent. Met je track en tracecode kun je je bestelling uiteraard steeds volgen. We hopen op je begrip en stellen je loyaliteit enorm op prijs!

Blijf gezond!
Team Dermatheek.nl

© 2008 - 2020 Dermatheek.nl | sitemap | rss