headerpsoriasis.jpg

AVENE PSORIASIS

Is je huid uitgedroogd door psoriasis, keratose of eeltplekken? Is je huid dik en ruw? Heb je een chronisch verdikte lichaams-en hoofdhuid? Avene Akerat is er speciaal voor de zeer droge, ruwe en schilferige huid. De huid wordt gevoed en weer soepel.
Onze opperhuid wordt elke 28 dagen geheel vernieuwd. Dode huidcellen worden verwijderd zonder dat wij het merken. Wanneer de huid uit balans is - bijvoorbeeld in geval van psoriasis - is dit proces van celvernieuwing verstoord: de cellen worden sneller afgestoten en de huid schilfert zichtbaar. Bij ernstige vormen van psoriasis zijn niet alleen de ellebogen of knieën aangedaan, maar ook grote delen van het oppervlak van het lichaam en vormen zich zogenaamde plaques.
Ook als de huid zelf onvoldoende in staat is vocht vast te houden kan een oncomfortabel droge huid die haar soepelheid verliest en begint te schilferen het gevolg zijn.

Het bestanddeel ureum in de Avene Akerat producten voor de schilferige huid en psoriasis is een natuurlijke vochtbinder die de opslag van vocht in de huid bevordert en de natuurlijke huidbarrière ondersteunt en herstelt.
Avene Akerat bevat sterk geconcentreerde werkzame stoffen (ureum en melkzuur) die schilfering doen verdwijnen. Na 14 dagen gebruik vonden de meeste gebruikers dat de Avene Akerat producten gemakkelijk aan te brengen zijn en ervaren zij dat hun epidermis meer 13% dunner werd. Na 21 dagen gebruik in het Thermaal Centrum van Avene werd een vermindering van schilfers met 52% vastgesteld en bevestigen de gebruikers dat hun levenskwaliteit met 31,5% was gestegen.

Sorteer op
 • JUBILEUMFLES

  Avène Thermal Spring Water spray (150/300 ml)
  Avène Thermal Spring Water spray (150/300 ml)
  € 7,50 € 7,00
 • Uit assortiment

  Avène Akérat 10 - Body Cream 10% ureum
  Avène Akérat 10 - Body Cream 10% ureum
  € 19,00 € 16,00
 • op=op

  Avène Akérat 30 FORT Cream, 30% ureum
  Avène Akérat 30 FORT Cream, 30% ureum
  € 13,50 € 12,00
 • Verzachtend

  Avene Kennismakingsset - parfumvrij
  Avene Kennismakingsset - parfumvrij
  € 7,99 € 5,00
Sorteer op
© 2008 - 2021 Dermatheek.nl | sitemap | rss