banner-overons.png

Wat is de Dermatheek?

De Dermatheek is een onderdeel van de Intermedica Kliniek, een zelfstandige kliniek voor dermatologie te Wijchen. 

Bezoekadres:

Bijsterhuizen 3163
6604LV WIJCHEN (bij Nijmegen)
T. 024- 711 1036
F. 0485-711 918
E. info@intermedica.nl
I. www.intermedica.nl

Onze bankgegevens:

IBAN: NL57 INGB 0661 9338 81 t.n.v. Intermedica Kliniek 
BIC: INGBNL2A
BTW-nummer: 8102.22.759B01
KvK-nummer: 09122766

Onze dermatologen staan achter deze producten

In onze dagelijkse praktijk zien wij veel patiënten die een gevoelige of zeer gevoelige huid hebben. De gevoelige huid, de allergische huid vraagt om een specifieke verzorging met geschikte producten: Avène is een uitstekende keus! 
De artsen van Intermedica Kliniek  adviseren het gebruik van crèmes en huidverzorgingsproducten met een werkzaamheid die wetenschappelijk is bewezen. Alle producten in deze winkel voldoen aan deze eis: wat er op de verpakking staat wordt ondersteund door wetenschappelijk onderzoek. Dan weet u wat u koopt!

Onze merken

Eau Thermale Avène, Trix Basic voedingssupplementen, Trix Fibers camouflerende keratinevezels en Dermolin.

Heeft u vragen?

Wanneer u een vraag heeft over geschikte producten voor uw huid, dan kunt u uw vraag mailen naar info@dermatheek.nl of maak gebruik van het contactformulier. U ontvangt een persoonlijk advies op basis van de door u verstrekte informatie. Onze ervaringen met de producten van Avene voor de gevoelige huid in al haar verschijningsvormen zijn erg goed. 

Alle productomschrijvingen op de website van Dermatheek.nl zijn gebaseerd op informatie van de producent of leverancier. Het gebruik van de producten aangeboden op deze website is strikt op eigen risico en de werking ervan is afhankelijk van persoonlijke en specifieke omstandigheden. Wij raden aan om altijd aandachtig de bijsluiter en/of verpakking te lezen voor gebruik van een product en in geval van twijfel contact op te nemen. Dermatheek.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor mogelijke bijwerkingen of niet-behaalde resultaten.

De haarkliniek van Intermedica

De artsen en specialisten van de Intermedica Kliniek beschikken daarbij tevens over bijzondere expertise waar het gaat om de wetenschappelijke bewezen behandeling van haarziekten en haarverlies. De kliniek beschikt over zeer geavanceerde apparatuur om uw haar te registreren, de aantallen te tellen en de dikte te berekenen. Mede daarmee stellen wij niet alleen uiterst nauwkeurig de diagnose, maar hierdoor bent u in staat zelf de voortgang van de behandeling te volgen.
Klikt u voor meer informatie op haarkliniek.

© 2008 - 2021 Dermatheek.nl | sitemap | rss