Banner-Retour_Dermatheek.pngU heeft uw bestelling ontvangen, maar wilt deze (gedeeltelijk) aan ons retourneren? Dan kan uw aankoop volgens de wet Koop op Afstand binnen 14 werkdagen geretourneerd worden.

Als u gebruikmaakt van het herroepingsrecht stuurt u de producten terug in de originele verzendverpakking of een soortgelijke, stevige verpakking. Producten die retour gezonden worden moeten ongeopend en ongebruikt zijn en verpakt zijn in de originele verpakking.
Geneesmiddelen en voedingssupplementen kunnen niet geretourneerd worden, tenzij u abusievelijk een ander product ontving dan u bestelde.

Aankoopbedrag retour
Bij een beroep op het herroepingsrecht worden alle relevante overgemaakte bedragen (aankoopbedrag en eventuele bezorgkosten) binnen 14 dagen na ontvangst van de herroepingsverklaring of terugzending door ons terugbetaald via de door u gebruikte betaalwijze.

Product ruilen
Wilt u uw product ruilen voor een ander product? Stuurt u dan alvast een mail naar info@dermatheek.nl met de mededeling dat uw bestelling retour komt en welk product u ervoor terug wilt. Vermeld hierbij alstublieft uw ordernummer. In afwachting van uw retourzending reserveren wij het gewenste product. U dient zelf de verzendkosten te betalen voor het retour zenden van het product. Na ontvangst van uw retourzending sturen wij het nieuwe product op. De verzendkosten voor het versturen van het ruilproduct zijn voor rekening van Dermatheek.nl. 

Verkeerd product ontvangen
Heeft u per ongeluk niet het artikel ontvangen dat u hebt besteld? Neem dan contact op via info@dermatheek.nl, dan doen we ons best dit zo snel mogelijk op te lossen. Als u iets anders hebt ontvangen dan besteld dan vallen de extra verzendkosten onder onze service en ontvangt u een retouretiket waarmee u kosteloos kunt retourneren. 

Retourformulier
U kunt hier het retourformulier downloaden. U wordt vriendelijk verzocht dit te printen, volledig in te vullen en mee te sturen met de retourzending.  

Wilt u de algemene voorwaarden nog eens inzien? Dat kan door hier te klikken

retourformulier-dermatheek-downloaden.png

© 2008 - 2020 Dermatheek.nl | sitemap | rss