Navigatie

Levertijd op werkdagen

Bestellingen die voor 16.30u worden geplaatst en betaald worden altijd dezelfde dag verzonden. U ontvangt altijd in een aparte e-mail een track en trace-code, zodat u het pakket en de aflevertijd kunt volgen. (Dit geldt niet voor pakketjes die uitsluitend proefverpakkingen bevatten). Pakketten worden bezorgd door DHL. Indien gewenst kunt u uw eigen bezorgmoment kiezen via de mail die u ontvangt van DHL.
Wanneer uw bestelling vertraagd is dan zullen we dat aan u melden. Ook zullen we indien mogelijk een indicatie van de levertijd geven.

Wanneer wordt mijn pakket bezorgd?

DHL bezorgt uw pakket van maandag tot en met zaterdag, in verschillende tijdvensters. U kunt hier per postcodegebied zien hoe laat zij bezorgen. 

Wat gebeurt er als het pakket niet kan worden afgeleverd?

Als u niet thuis bent op het moment van bezorging en DHL het pakket ook niet bij de buren kan afgeven, dan laten zij een kaart achter in uw brievenbus. Met de code op deze kaart kunt u op de 'bezorger gemist'pagina op de DHL website aangeven wanneer zij weer bij u langs kunnen komen. U kunt er ook voor kiezen om het pakket bij de buren te laten bezorgen of bij een DHL Parcelshop of DHL Parcelstation. Maakt u geen keuze, dan wordt het pakket de volgende dag opnieuw aangeboden (tot maximaal 4 keer).

Verzendkosten

U betaalt een tegemoetkoming in verpakkings- en verzendkosten van €3,95 , maar bij bestellingen boven €70 worden geen verzendkosten berekend. (Voor België geldt een bedrag van €95)

Bestellen in het weekend en op feestdagen

Wanneer u vrijdag na 16.30u, op zaterdag of zondag besteld, dan wordt uw bestelling op maandag verwerkt en verzonden.
Houdt u daarom bij zaterdagen, zon- en feestdagen rekening met twee dagen levertijd.

Bestellen vanuit België

Voor België geldt een levertijd van twee tot drie werkdagen na verzending. Er wordt € 16,35 in rekening gebracht voor verzending.
Wanneer uw bestelling een waarde heeft van €95 of meer, dan is verzending kosteloos.

Speciale wensen?

Heeft u speciale wensen? Vermeld deze in het veld "Opmerkingen" bij uw bestelling.

© 2008 - 2018 Dermatheek.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel