Levertijd op werkdagen

Bestellingen die op werkdagen van maandag tot en met vrijdag voor 16.30u worden geplaatst en betaald worden altijd dezelfde dag verzonden. Je ontvangt altijd in een aparte e-mail een track en trace-code, zodat je het pakket en de aflevertijd kunt volgen. (Dit geldt niet voor pakketjes die uitsluitend proefverpakkingen bevatten). Pakketten worden bezorgd door DHL. 
Bestellingen in het weekend of op feestdagen worden de eerstvolgende werkdag verzonden. 

COVID-19

In verband met het coronavirus werken onze medewerkers thuis en in wisseldiensten. De webshop blijft open en je kunt gewoon online je bestelling plaatsen. Ook de bezorgers van bevoorrading en verzending hebben te maken met maatregelen, daarom wijkt de leveringstijd mogelijk af van wat je normaal van ons gewend bent, maar we leveren nog steeds razendsnel met DHL.
Met je track en tracecode kun je je bestelling volgen. We hopen op je begrip en stellen je loyaliteit enorm op prijs!

Wanneer wordt mijn pakket bezorgd?

Nadat je bestelling is opgehaald door DHL zijn wij afhankelijk van hun snelheid van leveren. Weij hebben dan geen enkele invloed meer op je bestelling en kunnen ook niets meer veranderen. DHL bezorgt je pakket van maandag tot en met zaterdag, in verschillende tijdvensters. Je kunt hier per postcodegebied zien hoe laat zij bezorgen. 

Wat gebeurt er als het pakket niet kan worden afgeleverd?

Als je niet thuis bent op het moment van bezorging en het pakket ook niet bij de buren kan worden afgeven, dan laten zij een kaart achter in je brievenbus. Met de code op deze kaart kun je op de 'bezorger gemist'pagina op de DHL website aangeven wanneer zij weer bij je langs kunnen komen. Je kunt er ook voor kiezen om het pakket bij de buren te laten bezorgen of bij een DHL Parcelshop of DHL Parcelstation. Maakt je geen keuze, dan wordt het pakket de volgende dag opnieuw aangeboden.
Neem bij afhalen bij een parcelshop altijd legitimatie mee.

Verzendkosten

Je betaalt een tegemoetkoming in verpakkings- en verzendkosten van €3,95, maar bij bestellingen boven €70 worden geen verzendkosten berekend. (Voor België geldt een bedrag van €95)

Bestellen in het weekend en op feestdagen

Wanneer je vrijdag na 16.30u, op zaterdag of zondag bestelt, dan wordt je bestelling op maandag verwerkt en verzonden.
Hou daarom bij zaterdagen, zon- en feestdagen rekening met twee dagen levertijd.

Bestellen vanuit België

Voor België geldt een levertijd van twee tot drie werkdagen na verzending. Er wordt €7,50 in rekening gebracht voor verzending.
Wanneer je bestelling een waarde heeft van €95 of meer, dan is verzending kosteloos.

Speciale wensen?

Heb je speciale wensen? Vermeld deze in het veld "Opmerkingen" bij de bestelling.

Vragen?

Bij vragen over je bestelling kun je altijd gebruikmaken van het contactformulier of mailen naar info@dermatheek.nl. Vermeld dan ook even je ordernummer. 

© 2008 - 2021 Dermatheek.nl | sitemap | rss