banner_cicalfate.pngCicalfate-pictos.png

AVENE CICALFATE REPAIR CREAM: KALMEREND & HERSTELLEND

Het helen van een wond is een bijzondere eigenschap van onze huid. De huid is van nature zelfherstellend: de beschadigde huidbarrière zal meestal vanzelf helen. Bij wondheling bij oppervlakkige, kleine en dagelijkse wonden sluit de huid zich vanuit de wondrand. Je kunt dit herstel een handje helpen: Avène Cicalfate Repair Cream is de nummer één op het gebied van dermo-cosmetische wondverzorging! Het herstelt, zuivert en verzacht in die gevallen waarbij het natuurlijke reparatie mechanisme niet voldoende is. 

Avène Cicalfate Repair Cream is een product dat geschikt is voor vele toepassingen in het dagelijks leven. Het kan gebruikt worden op de huid van volwassenen, kinderen en baby's. Er zijn dan ook verschillende formaten tubes verkrijgbaar, zodat je altijd een handig formaat bij de hand kunt hebben. Avene Cicalfate Repair Cream heeft een verzachtend effect vanaf het eerste gebruik. Artsen stelden al na 48u gebruik een herstellende werking vast.

Sorteer op
 • Meest gekocht

  Avène Cicalfate Repair Cream - beschermt, herstelt
  Avène Cicalfate Repair Cream - beschermt, herstelt
  € 4,99
 • Avène Cicalfate Repair Lotion
  Avène Cicalfate Repair Lotion
  € 11,00 € 8,00
 • Avène Cicalfate Post Procedure - emulsie
  Avène Cicalfate Post Procedure - emulsie
  € 11,95 € 9,95
 • Avène Cicalfate REPAIR Balsem bij (lip)kloofjes
  Avène Cicalfate REPAIR Balsem bij (lip)kloofjes
  € 6,50 € 5,20
 • JUBILEUMFLES

  Avène Thermal Spring Water spray (150/300 ml)
  Avène Thermal Spring Water spray (150/300 ml)
  € 7,50 € 7,00
Sorteer op

COVID-19 UPDATE
In verband met het coronavirus werken onze medewerkers thuis en in wisseldiensten. De webshop blijft open en je kunt gewoon online je bestelling plaatsen. Ook de bezorgers van bevoorrading en verzending hebben te maken met maatregelen, daarom wijkt de leveringstijd mogelijk af van wat je normaal van ons gewend bent. Met je track en tracecode kun je je bestelling uiteraard steeds volgen. We hopen op je begrip en stellen je loyaliteit enorm op prijs!

Blijf gezond!
Team Dermatheek.nl

© 2008 - 2020 Dermatheek.nl | sitemap | rss