slider-2200-ANNIVERSARY.png

AVENE EAU THERMALE WATER SPRAY

Hoe heerlijk deze water spray op je huid voelt weet je pas als je het probeert! Je voelt onmiddellijk een kalmerend effect. In een studie met meer dan 6300 personen (baby's, kinderen en volwassenen) werd 5 minuten na aanbrengen van de water spray gemeten dat de gevoeligheid van de huid met 30% afneemt. Bij regelmatig gebruik is dat in de eerste week zelfs 64%! 

De kalmerende, verzachtende  en anti-irriterende eigenschappen van het thermale bronwater van Avène zijn door uitgebreid wetenschappelijk onderzoek aangetoond. Er zijn 150 fundamentele en klinisch studies naar het water gedaan en ruim 50 publicaties over geschreven. De unieke eigenschappen van het water maken het tot de ideale huidverzorging, zelfs voor de allergevoeligste huidtypes. Avène heeft productlijnen ontwikkeld voor ieder huidtype, waarbij het thermale bronwater als basis dient.

Avene Eau Thermale water spray verzacht de droge huid, maakt dat de gevoelige geïrriteerde huid weer comfortabel aanvoelt, kalmeert de gevoelige rode huid. Gebruik het in combinatie met de reinigende en verzorgende producten en om je make up te fixeren. 

Sorteer op
Sorteer op

COVID-19 UPDATE
In verband met het coronavirus werken onze medewerkers thuis en in wisseldiensten. De webshop blijft open en je kunt gewoon online je bestelling plaatsen. Ook de bezorgers van bevoorrading en verzending hebben te maken met maatregelen, daarom wijkt de leveringstijd mogelijk af van wat je normaal van ons gewend bent. Met je track en tracecode kun je je bestelling uiteraard steeds volgen. We hopen op je begrip en stellen je loyaliteit enorm op prijs!

Blijf gezond!
Team Dermatheek.nl

© 2008 - 2020 Dermatheek.nl | sitemap | rss