Dexeryl.png

DEXERYL CREME

Dexeryl Creme behandelt de droge huid van het hele gezin. Wetenschappelijk bewezen doeltreffend.
Wanneer je huid door een ziekte, wegens de weersomstandigen of door contact met chemische stoffen uitdroogt, biedt Dexeryl een intensieve verzorging en een optimale bescherming.

Het is het meest voorgeschreven emolliërende product voor de behandeling van xerose. Samengesteld met een unieke neutrale formule die goed getolereerd wordt. De kracht van een zorgvuldig geselecteerd en gedoseerd trio van actieve bestanddelen. Dexeryl is de meest economische dagelijkse creme die geschikt is voor iedereen.
De filmvormende hydraterende bestanddelen zijn van nature vet en vormen een film op de huid dat het verlies van water zal voorkomen (endogene hydratatie). De humectans moleculen zijn in staat om water vast te houden dat zich in de formulering van het product bevindt en ook in de omgevingslucht en in de diepste lagen van de huid.

Wetenschappelijke studies* hebben de hoge doeltreffendheid en uitstekende tolerantie van Dexeryl Creme bewezen bij ernstige huidziekten zoals atopische dermatitis, psoriasis, ichtyose, uremische xerose, xerose van de donkere huid, ouderdomsxerose en xerose bij diabetes voet. Het gebruik van Dexeryl Creme is geschikt voor lange termijn. Het voorkomt opstoten en vermindert het gebruik van topische corticosteroiden.
Gebruik van de creme vermindert jeuk, verbetert de hydratatie van de huid en vermindert waterverlies van de huid. Bevat vaseline 8%, vloeibare paraffine 2& en glycerol 15%. De creme bevat zo min mogelijk hulpstoffen, waardoor het zeer goed verdragen wordt. Dexeryl bevat geen lanoline en geurstoffen.
(* op verzoek sturen wij deze graag toe)

Sorteer op
 • Dexeryl Wascreme 200 ml
  Dexeryl Wascreme 200 ml
  € 6,45
 • Dexeryl Wascreme 500 ml
  Dexeryl Wascreme 500 ml
  € 12,95
 • Dexeryl Creme 250 ml
  Dexeryl Creme 250 ml
  € 7,50
 • Dexeryl Creme 500 ml
  Dexeryl Creme 500 ml
  € 12,50
Sorteer op

COVID-19 UPDATE
In verband met het coronavirus werken onze medewerkers thuis en in wisseldiensten. De webshop blijft open en je kunt gewoon online je bestelling plaatsen. Ook de bezorgers van bevoorrading en verzending hebben te maken met maatregelen, daarom wijkt de leveringstijd mogelijk af van wat je normaal van ons gewend bent. Met je track en tracecode kun je je bestelling uiteraard steeds volgen. We hopen op je begrip en stellen je loyaliteit enorm op prijs!

Blijf gezond!
Team Dermatheek.nl

© 2008 - 2020 Dermatheek.nl | sitemap | rss