VERZENDINFORMATIE LOCKDOWN EN FEESTDAGEN

Er wordt in deze lockdown en in aanloop naar de feestdagen  massaal online gewinkeld. Door de sluiting van niet-essentiële winkels verwachten we nóg meer online bestellingen. Het verzendbedrijf DHL waarmee wij werken, draaien al maandenlang op maximale capaciteit en doet hard hun best om zoveel mogelijk pakketten op tijd te bezorgen, maar helaas lukt dit niet altijd. Als jouw bestelling in deze periode vertraging heeft bieden we onze excuses hiervoor aan: we begrijpen dat het heel vervelend is. 

VERSTUREN NAAR AFHAALLOCATIE
Wil je jouw pakket graag naar een afhaallocatie versturen? Een groot deel van de reguliere afhaallocaties is gesloten of overweegt te sluiten. Wanneer je gebruik wilt maken van een afhaallocatie raden we aan om zelf te checken of dit punt open is. Neem contact op met dat afhaalpunt of beter nog: kies voor thuisbezorging.

AANGEPASTE LEVERTIJDEN FEESTDAGEN
Onderstaand vind je de aangepaste bezorgdagen voor de feestdagen van 2020. Houd er rekening mee dat de meeste afhaallocaties op feestdagen gesloten zijn. En let dus ook op: door de drukte rondom de feestdagen en de ingevoerde lockdown kan er wat vertraging zijn. Zorg dat je jouw producten tijdig bestelt. 


DHL hanteert deze feestdagenregeling: 
Eerste kerstdag (25 dec) gesloten    
Tweede kerstdag (26 dec) gesloten
Oudejaarsavond (31 dec) reguliere dienstverlening
Nieuwjaarsdag (1 jan) gesloten

© 2008 - 2021 Dermatheek.nl | sitemap | rss