Avène CICALFATE+ is er in een aantal texturen, speciaal voor de eerste hulp bij irritaties, schrammen, roodheid en littekens, oppervlakkige wonden of schaafplekken.

Avène CICALFATE+, wie is er niet groot geworden met deze iconische crème?

Dè essentiële verzorgende crème die de gevoelige en geïrriteerde of gewonde huid van het hele gezin helpt sneller te herstellen en onmiddellijk kalmerend werkt. De Avène CICALFATE crème die je misschien uit je jeugd kent is inmiddels verder doorontwikkeld en er is nu een heel Avène CICALFATE assortiment met het unieke herstellende bestanddeel C+Restore in combinatie met een ontsmettend koper/zinkcomplex.

Avène CICALFATE+ voor de eerste hulp

Avène CICALFATE+ is er in een aantal texturen, speciaal voor de eerste hulp bij irritaties, schrammen, roodheid en littekens, oppervlakkige wonden of schaafplekken.

Het is klinisch bewezen dat Avène Cicalfate+ de natuurlijke balans van het huidmicrobioom helpt herstellen en een gezonde huidomgeving bevordert.

Hoe helpt Avène CICALFATE+ je huid herstellen?

In je lichaam en aan het huidoppervlak zijn bacteriën van nature aanwezig. In je darmen, mond, neus en handen, op je huid…alles bij elkaar wegen die bacteriën wel twee kilogram. Het zijn er miljarden die je als een samenwerkend organisme kunt beschouwen, het microbioom.

De rol van de goede bacteriën is essentieel voor je gezondheid. Dat geldt ook voor de goede bacteriën op je huid: die spelen een belangrijke en positieve rol bij het herstellen van een beschadigde huid.

Onderzoekers van het Dermatologisch Laboratorium van Avène extraheerden uit een goede bacterie uit het thermaal water van Avène, de Aqua Dolomiae, een postbiotisch actief herstellend bestanddeel: C+Restore. Dit unieke en door Avène gepatenteerde bestanddeel stimuleert en versnelt het natuurlijke huidherstelproces en is toegevoegd aan alle CICALFATE+ producten.

Avène CICALFATE+ producten bevatten bovendien een koper/zinkcomplex dat ontsmet en het risico op bacteriegroei beperkt.

De doeltreffendheid van CICALFATE+ is inmiddels bewezen en daarmee is Avène Cicalfate+ het eerst assortiment met herstellende producten dat in Europa (en daarbuiten) wordt voorgeschreven.

Voor het gemak maakten we een overzicht van alle Avène CICALFATE+ producten en hun toepassingen. Onder deze afbeelding gaat de tekst verder en lichten we nog enkele producten toe.

Overzicht Avène CICALFATE producten en toepassingen

Avène CICALFATE CREME+ beschermend en herstellend

De veelzijdige crème voor een geïrriteerde huid en alledaagse kwaaltjes bij het hele gezin, onmisbaar is elke EHBO set. Werkt als een pleister op een geïrriteerde zone. Kalmeert en herstelt de huid na 48 uur. De crème mag ook gebruikt worden op de uitwendige intieme delen (vulva, schaamlippen, anus).
Shop Avène CICALFATE+ Crème.

Avène CICALFATE+ UITDROGENDE HERSTELLENDE SPRAY

Dit is een speciale spray voor vochtige plekken. Het droogt, herstelt en zuivert de geïrriteerde vochtige huid. Verlicht irritatie zonder de huid aan te raken. Gebruik de spray bijvoorbeeld bij waterpokken of waterwratjes. Ideaal voor baby’s, kinderen en volwassenen. De spray prikt niet en maakt geen vlekken op kleding.
Shop Avène CICALFATE+ uitdrogende herstellende spray.

Avène CICALFATE+ LITTEKENGEL

Deze innovatieve gel wijzigt de vorm van het litteken en kalmeert de huid. De hydraterende textuur maakt masseren heel gemakkelijk. Ideaal om littekens in je gezicht of lichaam minder zichtbaar te maken. Bekijk voor de uitgebreide instructie de video bij het product.
Shop Avène CICALFATE+ littekengel .

NIEUW: Avène CICALFATE+ ZUIVERENDE REINIGINGSGEL

Deze nieuwe reinigende Cicalfate gel is fantastisch! Antibacterieel en herstellend voor gezicht, lichaam en handen. Geschikt voor de hypergevoelige huid, zonder parfum.  De gel prikt niet in de ogen. Zeer geschikt om te gebruiken na een bevalling of operatie. 
Shop Avène CICALFATE+ Zuiverende reinigingsgel.

NIEUW: Avène CICALFATE+ HYDRATERENDE HERSTELLENDE VERZORGING

Een Cicalfate+ emulsie die hydrateert en herstelt na een peeling, na een laserbehandeling, na het aanbrengen van een tatoeage of na reconstructie-tatoeage. Deze emulsie kun je ook heel goed als dag- of nachtverzorging gebruiken. Smeert prettig uit.
Shop Avène CICALFATE+ Hydraterende herstellende verzorging.

Bekijk het complete Avène CICALFATE+ assortiment HIER.

Avène cicalfate+Wondherstellend

Nieuwsbrief en Actie

Als je het leuk vindt om als eerste te horen over acties, nieuwe producten en andere leuke weetjes, schrijf je dan HIER nu in.

Best verkochte producten

NIEUWE VERPAKKING
Eau Thermale Avène GEZICHT Avène CLEANANCE Reinigende Gel DermatheekEau Thermale Avène GEZICHT Avène CLEANANCE Reinigende Gel Dermatheek
Avène CLEANANCE Reinigende Gel
Vanaf €16,70 €17,50