Zoek je naar Avène bij Kruidvat of Etos?

Eau Thermale Avène is het grootste dermo-cosmetische merk geheel ontwikkeld voor de gevoelige huid in al haar verschijningsvormen. Al ruim 30 jaar doen de Avène Dermatological Laboratories ontelbare farmacologische en klinische studies en worden jaarlijks duizenden patiënten behandeld in het Hydrotherapy Centre in Avène Frankrijk.De verzorgingsproducten van Avène worden aan de hand van zeer strikte procedures en onder toezicht van dermatologen getest op hun doeltreffendheid, tolerantie en hypoallergeen karakter.

Geen Avène bij landelijke drogisterij-ketens

Tevergeefs zul je zoeken naar Avène bij Kruidvat, Etos of Trekpleister. De verkoop van Avène producten is exclusief voorbehouden aan dermatologen, apotheken, huidtherapeuten en huidklinieken. Dat verzekert jou als klant van professioneel advies van productspecialisten over je huidverzorging. Heel belangrijk, zeker als je een gevoelige huid hebt met specifieke problematiek: dat vereist een gespecialiseerde en deskundige aanpak. Daarom zul je Avène producten niet aantreffen bij landelijke ketens als Kruidvat, Etos, Trekpleister en dergelijke. Bij Dermatheek krijg je advies van Avène productspecialisten die jarenlange ervaring hebben met de producten van Avène. Bekijk hier het complete assortiment van Avène.

Geen stuntprijzen

De prijs/kwaliteit van Avène producten is zeer goed. Maar hier geldt: verwacht geen stuntprijzen voor Avène zoals je die voor producten bij Kruidvat, Trekpleister en Etos in de folders ziet. Wel eerlijke prijzen voor een goed product. Zijn er interessante aanbiedingen en voordelen, dan delen we die uiteraard graag met je. Soms zijn dat gelimiteerde aantallen. Over dat soort voordelen, bijvoorbeeld over jouw favoriete product of productlijn, informeren we je als eerste als je je abonneert op onze nieuwsbrief. 

Maatschappelijk verantwoord

Stel je prijs op kwaliteit en deskundigheid, dan vind je wellicht maatschappelijk verantwoorde producten ook belangrijk. Eau Thermale Avène wil via een partnerschap met verschillende verenigingen en instellingen uit de gezondheidssector solidariteitsprojecten begeleiden en onderzoek steunen. Zo werken zij samen met de Franse vereniging voor de preventie van allergieën, die zich als doel stelt bij te dragen tot het verspreiden van correcte informatie met betrekking tot allergieën. Ook is er een partnerschap met het European Skin Cancer Foundation om het grote publiek te informeren en te sensibiliseren inzake de risicofactoren voor het ontstaan van huidkanker en in dit kader preventiecampagnes uit te werken. Verder is het merk Eau Thermale Avène medeoprichter van de Stichting voor Atopische Dermatitis: een stichting met focus op onderzoek naar atopische dermatitis – zowel epidemiologisch, genetisch, immunologisch, fundamenteel als klinisch onderzoek.

In het project "Skin Protect Ocean Respect" werkt Avène samen met partners aan het ontwikkelen van producten die dat de impact van zonnefilters op de oceanen bestuderen en samenwerken aan het ontwikkelen van zonnebescherming die de mariene biodiversiteit in de oceanen niet aantast en samenwerken aan het beschermen van de koralen.

Ontdek alle Avène producten hier.