Waar kun je Avène kopen?

Avène kopen kan alleen bij dermatologen, apotheken, huidtherapeuten en huidklinieken. Dat verzekert jou als klant van professioneel advies van productspecialisten over je huidverzorging. Heel belangrijk, zeker als je een gevoelige huid hebt met specifieke problematiek: dat vereist een gespecialiseerde en deskundige aanpak.

Wellicht heb je eerder kennisgemaakt met producten van Eau Thermale Avène bijvoorbeeld tijdens je vakantie. Daar kun je zelfs tot in de kleinste dorpsapotheken Avène kopen. Natuurlijk komt dat omdat Eau Thermale Avène een Frans merk is en een van de grootste demo-cosmetische apothekersmerken. De producten worden wereldwijd geadviseerd door professionals in de dermatologie. De Franse overheid erkent de producten van Avène als heilzaam en vergoedt een verblijf in het Thermaal Kuuroord in het dorp Avène als je lijdt aan een ernstige huidaandoening (eczeem, psoriasis, verbranding…) en een arts heeft een behandeling in het kuuroord voorgeschreven.

Bij Dermatheek werken wij al jaren tot volle tevredenheid met producten van Avène en bij ons kun je ook online Avène kopen. Heb je behoefte aan advies, dan wordt je vraag beantwoord door deskundige medewerkers. Ken je je favoriete Avène product al, dan hebben we de webwinkel zo ingericht dat je die snel kunt vinden en ook bijpassende producten worden getoond. We adviseren om reinigen, kalmeren en verzorgen op elkaar af te stemmen voor het beste resultaat. Je bestelling wordt altijd snel verzonden.

Avène kopen

In het buitenland Avène kopen

In Duitsland, Spanje en België is Avène een gekend apothekersmerk en kun je in veel apotheken Avène kopen.  In warme landen is het de thermaal water spray enorm populair. In China en Japan is men dol op het verfrissende effect van het water en gaan er dagelijks vele vele flessen water over de toonbanken. In Nederland wordt het een steeds bekender merk en maken steeds meer mensen kennis met de fijne eigenschappen van het water. Onze ervaring is, als je eenmaal kennisgemaakt hebt met Avène wil je nooit meer anders. Zeker als je een gevoelige huid hebt, voor het hele gezin zijn de producten zeer geschikt. 

Eau Thermale Avène heeft een website waar je veel productinformatie kunt vinden, maar op de site van Eau Thermale Avène kopen kan niet. Dat laten ze over aan de productspecialisten die zij wereldwijd opleiden.

Bij Dermatheek kun je online je favoriete Avène producten vinden en wil je juist advies dan kun je altijd contact opnemen met onze productspecialisten. We helpen je graag!

Ontdek alle Avène producten hier.