HOE KUN JE EEN BESTELLING RETOURNEREN?

Als je van je aankoop wilt afzien dan kun je deze binnen 14 dagen nadat de bestelling bij je bezorgd is, herroepen. Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgaven van redenen te retourneren, mits het product ongeopend en onbeschadigd is. De kosten van terugzending zijn voor jouw rekening. Na ontvangst van je retourzending betalen wij het aankoopbedrag exclusief de verzendkosten terug. Aankoopbedragen van retourzendingen worden teruggestort naar de rekening/creditcard die gebruikt is in de originele bestelling. 
Het ruilen van producten is mogelijk, maar alle verzendkosten zijn voor jouw rekening. 
Als je vanwege een promotie een gratis product hebt ontvangen bij je bestelling en je wilt je gehele bestelling retourneren, dan dien je ook het gratis product terug te sturen om je retour te kunnen verwerken. Als je je hele bestelling terug stuurt maar het gratis product wilt houden, dan wordt de waarde van het gratis product verrekend met de terugbetaling van de rest van de door jou retour gestuurde bestelling.

VOORMELDEN VAN JE RETOURZENDING 
Voordat je één of meerdere producten aan ons terugstuurt, is het belangrijk om contact op te nemen met onze klantenservice om je retourzending aan te melden. Dit kan via info@dermatheek.nl.
Als wij geen retourmelding hebben ontvangen, kunnen wij een retourzending helaas niet in behandeling nemen en kom je niet in aanmerking voor teruggave van het aankoopbedrag.
Vermeld in je retourmelding het bestelnummer met daarbij de naam van het product of de producten dat/die je wenst terug te sturen.
Verzend de producten zodanig dat ze onbeschadigd retour komen en voeg de factuur bij. Als je deze niet meer hebt, noteer dan je gegevens, het nummer van de betreffende bestelling en productnaam op een apart briefje en voeg deze toe.  
Bewaar het verzendbewijs dat je ontvangt bij het afgeven van je pakketje op het postkantoor of servicepunt. Zonder dit verzendbewijs kan het zijn dat wij het aankoopbedrag van de producten niet kunnen terugstorten of geen herzending kunnen doen in het geval dat het pakket onverhoopt zoekt raakt tijdens het transport.

HOE KAN IK EEN KLACHT INDIENEN?
Heb je een klacht over een product of de service van onze webwinkel, stuur deze dan aan de klantenservice via info@dermatheek.nl.
Je ontvangt vervolgens zo snel mogelijk een antwoord. Normaal gesproken binnen een dag, maar uiterlijk binnen 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst van je klacht. Als de verwerking van je klacht langer duurt, ontvang je binnen de termijn van 14 dagen een bevestiging van ontvangst en een indicatie wanneer je een meer uitvoerig antwoord kunt verwachten.

RETOURADRES
Intermedica
Dermatheek Retouren
Bijsterhuizen 3163
6604LV WIJCHEN