Avène Anti-Aging: Er zijn vier Avène productlijnen die je anti-aging kunt noemen, maar beter pro-aging: op een gezonde en mooie manier ouder worden.

Er zijn vier Avène productlijnen die je anti-aging kunt noemen, maar beter pro-aging: op een gezonde en mooie manier ouder worden. We kunnen de tijd niet stil zetten, maar je kunt een door omstandigheden versneld huidverouderingsproces vertragen en er stralend uit blijven zien met de juist anti-aging verzorging. Voor elk huidtype in elke fase is er een geschikt product. Waardoor komt het huidverouderingsproces in een versnelling? Door dagelijkse blootstelling aan luchtvervuiling en zon en natuurlijk door lifestyle. Voorkom, herstel en regenereer met deze productlijnen.

Avène A-OXITIVE

Prevent.
Avène A-OXITIVE  helpt om oxidatieve stress te voorkomen. Geschikt voor alle gevoelige huidtypes in elke levensfase. Bevat anti-oxidanten die huidveroudering door stressfactoren (lifestyle of omgeving) vertragen en de huid weer laten glanzen. Bevat Pro-vitamine E (Pre-tocoferyl) en Retinaldehyde ('s nachts), die de huidkwaliteit verbeteren en  huidveroudering vertragen.
Lees hier meer over Avène A-OXITIVE.

Avène HYALURON ACTIV B3

Prevent & restore.
Avène HYALURON ACTIV B3 is een nieuwe anti-aging productlijn van Avene, een combinatie van ingrediënten cellulaire huidveroudering vertragen en voorkomen. 
De krachtige ingrediënten werken in op verouderende ("senescente") cellen. Daarmee wordt voorkomen dat de cellen omliggende cellen 'aansteken'. Celregeneratie wordt gestimuleerd. 
Lees hier meer over HYALURON Activ B3.

Avène PHYSIOLIFT

Restore.
Heb je diepere mimische rimpels, uitgesproken lijnen en een minder stevige huid, dan is Avène PHYSIOLIFT voor jou. Avène PHYSIOLIFT bevat hyaluronzuur en retinaldehyde die zorgen voor het gladstrijken en vernieuwen van de huid. AscofillineTM zorgt voor het herstel van het lichaamseigen collageen zorgt. Hierdoor ontstaat een gladde, volle huid en een gezonde teint. 
Lees hier meer over Avène PHYSIOLIFT.

Avène DERMABSOLU

Reshape.
Avène DERMABSOLU is speciaal ontwikkeld om de rijpere, gevoelige huid stevigheid, vitaliteit en comfort terug te geven. Producten voor de dag en de nacht. Maak je eigen combinatie voor het mooiste resultaat.
Lees hier meer over Avène DERMABSOLU.

Anti-agingAvène a-oxitiveAvène dermabsoluAvène hyaluron activ b3Avène physiolift

Nieuwsbrief en Actie

Als je het leuk vindt om als eerste te horen over acties, nieuwe producten en andere leuke weetjes, schrijf je dan HIER nu in.

Best verkochte producten