Avène Anti-Aging: Er zijn vier Avène productlijnen die je anti-aging kunt noemen, maar beter pro-aging: op een gezonde en mooie manier ouder worden.

Er zijn vier Avène productlijnen die je anti-aging kunt noemen, maar beter pro-aging: op een gezonde en mooie manier ouder worden. We kunnen de tijd niet stil zetten, maar je kunt een door omstandigheden versneld huidverouderingsproces vertragen en er stralend uit blijven zien met de juist anti-aging verzorging. Voor elk huidtype in elke fase is er een geschikt product. Waardoor komt het huidverouderingsproces in een versnelling? Door dagelijkse blootstelling aan luchtvervuiling en zon en natuurlijk door lifestyle. Voorkom, herstel en regenereer met deze productlijnen.

Avène VITAMIN ACTIVCg

Prevent
Anti-pigmentvlekken
Heb je pigmentvlekken en een doffe huid? Dan is er Avène VITAMIN ACTIVCg. Deze anti-aging formule zorgt voor een stralende huid zonder vlekken door de ultra-geoptimaliseerde Vitamine C. Deze Vitamine Cg is stabieler dan pure vitamine C dankzij de toevoeging van Ascorbyl Glucoside aan de structuur van vitamine C., waardoor het product langer gebruikt kan worden en zorgt het voor een betere tolerantie voor de gevoelige huid. Het heeft een krachtige anti-oxidantwerking.
Bekijk hier de productlijn VITAMIN ACTIVCg

Avène HYALURON ACTIV B3

Prevent & restore.
Bij een gebrek aan stevigheid, diepe/gevestigde rimpels
Avène HYALURON ACTIV B3 is een nieuwe anti-aging productlijn van Avene, een combinatie van ingrediënten cellulaire huidveroudering vertragen en voorkomen. 
De krachtige ingrediënten werken in op verouderende ("senescente") cellen. Daarmee wordt voorkomen dat de cellen omliggende cellen 'aansteken'. Celregeneratie wordt gestimuleerd. 
Lees hier meer over HYALURON Activ B3.

Avène DERMABSOLU

Reshape.
Bij een gebrek aan densiteit, diepe/gevestigde rimpels
Avène DERMABSOLU is speciaal ontwikkeld om de rijpere, gevoelige huid stevigheid, vitaliteit en comfort terug te geven. Producten voor de dag en de nacht. Maak je eigen combinatie voor het mooiste resultaat.
Lees hier meer over Avène DERMABSOLU.


Avène A-OXITIVE

Prevent.
Avène A-OXITIVE  helpt om oxidatieve stress te voorkomen. Geschikt voor alle gevoelige huidtypes in elke levensfase. Bevat anti-oxidanten die huidveroudering door stressfactoren (lifestyle of omgeving) vertragen en de huid weer laten glanzen. Bevat Pro-vitamine E (Pre-tocoferyl) en Retinaldehyde ('s nachts), die de huidkwaliteit verbeteren en  huidveroudering vertragen.
Lees hier meer over Avène A-OXITIVE.

Anti-agingAvène a-oxitiveAvène dermabsoluAvène hyaluron activ b3

Nieuwsbrief en Actie

Als je het leuk vindt om als eerste te horen over acties, nieuwe producten en andere leuke weetjes, schrijf je dan HIER nu in.

Best verkochte producten

NIEUWE VERPAKKING
Eau Thermale Avène GEZICHT Avène CLEANANCE Reinigende Gel DermatheekEau Thermale Avène GEZICHT Avène CLEANANCE Reinigende Gel Dermatheek
Avène CLEANANCE Reinigende Gel
Vanaf €16,70 €17,50