Een Avène Bodylotion kan helpen om je huid terug in balans te brengen. Je huid kan van nature of tijdelijk vochtarm zijn (een tekort aan water hebben) en of van van nature of door omstandigheden droog (tekort aan lipiden/oliën) zijn.

Hier ga je direct naar een overzicht van alle Avène bodylotion producten. Lees je verder? Onderaan deze pagina hebben we ze op een rijtje gezet.

Waarom Avène Bodylotion: 5 goede reden om Avène Bodylotion te gebruiken

  1. Bodylotion hydrateert en zorgt ervoor dat je huid water kan vasthouden. Een goede bodylotion kan je huid helpen om de natuurlijke balans terug te kriijgen door een lipidentekort aan te vullen;
  2. Een huid die in balans is werkt als een beschermend ‘schild’ tegen invloeden van buitenaf. Is die bescherming beschadigd, dan helpt een Avène Bodylotion om de natuurlijke bescherming te herstellen;
  3. Een gevoelige huid kan heel oncomfortabel aanvoelen, trekkerig en snel geïrriteerd raken. Een bodylotion herstelt het comfortabele gevoel;
  4. Van een fijne bodylotion word je blij en relaxed;
  5. Een bodylotion houdt je huid soepel en in balans. Een stralende soepele huid ziet er jonger uit, mooi meegenomen!

Alle Avène Bodylotions

Avène TRIXERA NUTRITION Nutrifluid Melk
Voor de dagelijkse verzorging van de droge huid van het hele gezin.
Het herstelt, voedt en verzacht de droge huid. Laat zich zeer snel aanbrengen en je kunt je onmiddellijk aankleden. Een plantaardig lipidentrio en Selectiose herstellen de huidbarrière voor een gevoede huid en een hydratatie die 48u* standhoudt. Thermaal Water van Avène  verzacht de geïrriteerde en trekkerig aanvoelende droge huid.

Avène XERACALM A.D.Vetinbrengende Balsem
Voor de zeer droge gevoelige huid met neiging tot atopisch eczeem en jeuk. De Avene XeraCalm vetinbrengende balsem herstelt de barrièrefunctie en het comfort van de huid. Hij verzacht het gevoel van jeuk dat door uitdroging van je huid wordt uitgelokt en brengt de huid opnieuw in evenwicht. 

Avène XERACALM A.D. Vetinbrengende Crème
Voor de zeer droge gevoelige huid met neiging tot atopisch eczeem en jeuk. De Avene XeraCalm vetinbrengende crème verzacht het door uitdroging van de huid veroorzaakte gevoel van jeuk, doet roodheid vervagen, verzacht irritatie ten gevolge van hyperreactiviteit van de huid, helpt de huid zich opnieuw te leren beschermen. Bevat Cer-omega, lipiden die sterke gelijkenissen vertonen met de huideigen lipiden: voedt en herstelt de barrièrefunctie van de huid.

Avène BODY Lichaamsbalsem
Hydrateert langdurig de huid en maakt dat die langdurig comfortabel aanvoelt. Het ontspannende parfum heeft een heerlijk verkwikkend en heilzaam effect.

Avène BODY Verzorgingsolie
Heerlijke ‘droge’ olie. Maakt de huid zacht, gehydrateerd en comfortabel. 

Avène SUN Herstellende Aftersun
Hydrateert en verzacht de door de zon aangetaste gevoelige huid. Zorgt ervoor dat de bruine teint langer houdt. Bevordert het herstel van de huidbarrière. Bevat anti-oxidant Pretocoferyl, om de cellen te beschermen tegen vrije radicalen. Voelt bij het aanbrengen heel fris en comfortabel aan.

Ontdek alle Avène Bodylotions hier.