Zonnebrand: de aanraders en de afraders van de Consumentenbond

De Consumentenbond onderwierp recent zonnebrandcrèmes aan een uitgebreide test. De producten werden onder andere beoordeeld op bescherming, gebruiksgemak, duurzaamheid. Niet zo gek dat Avène SPF50 Crème Zonder Parfum in de test beoordeeld werd als "Beste Koop" en "Beste Uit De Test" :)

Als enige uit de test scoort Avene SPF50 Zonder parfum een voldoende op duurzaamheid. Alle zonproducten van Avène zijn gelabeld met SkinProtect OceanRespect, wat betekent dat bij hun formulering rekening is gehouden met de impact op de mariene biodiversiteit, waaronder koralen, fytoplankton en zoöplankton. De zonnefilters zijn niet-ecotoxisch en bevatten geen siliconen, wat zorgt voor optimale bio-afbreekbaarheid. Deze filters zijn niet-wateroplosbaar en zeer bio-afbreekbaar, wat betekent dat ze geen schadelijke impact hebben op de mariene ecosystemen, zoals koralen.

Wil je alle testresultaten lezen en weten wat de aanraders en de afraders zijn? 
Klik dan hier.

Meteen naar:
 Avene SUN SPF50 Zonder Parfum

AvèneZon

Nieuwsbrief en Actie

Als je het leuk vindt om als eerste te horen over acties, nieuwe producten en andere leuke weetjes, schrijf je dan HIER nu in.

Best verkochte producten

NIEUWE VERPAKKING
Eau Thermale Avène GEZICHT Avène CLEANANCE Reinigende Gel DermatheekEau Thermale Avène GEZICHT Avène CLEANANCE Reinigende Gel Dermatheek
Avène CLEANANCE Reinigende Gel
Vanaf €16,70 €17,50