Dermatheek, onderdeel van de Intermedica Kliniek familie, staat voorop in de expertise op het gebied van dermatologie. Sinds haar oprichting in 2002 heeft de Intermedica Kliniek een vooraanstaande positie verworven als hét landelijke expertisecentrum voor haarziekten.

Intermedica Kliniek - Wachtruimte

Meer dan 20 jaar ervaring met haarproblemen

Gedurende haar 20-jarige bestaan heeft de kliniek een vertrouwde reputatie opgebouwd binnen de Nederlandse gezondheidszorg. Collega dermatologen en (universitaire) ziekenhuizen vertrouwen op de expertise van de Intermedica Kliniek voor de diagnose, behandeling, of een second opinion met betrekking tot haarziekten en overmatig haarverlies.

Wat de Intermedica Kliniek uniek maakt, is dat hier de diagnostiek en behandeling van haarziekten worden uitgevoerd door gespecialiseerde dermatologen, waardoor patiënten verzekerd zijn van hoogwaardige zorg.

Alle benodigde kennis en expertise

Bij de Intermedica Kliniek begrijpen we de impact die haarproblemen kunnen hebben. Niet alleen tast het de gezondheid van de hoofdhuid aan, maar het beïnvloedt ook het sociale functioneren, zelfvertrouwen en de psyche van een individu. Haarverlies kan gepaard gaan met gevoelens van bezorgdheid, verdriet, paniek, en zelfs depressie. Sommige haarziekten zijn zeldzaam en worden daardoor moeilijk herkend, terwijl andere zo vaak voorkomen dat ze niet als afwijking worden beschouwd.

Ongeacht de aard van het probleem, is er een dringende behoefte aan een nauwkeurige herkenning en passende behandeling van haaruitval. Bij Intermedica vindt u alle benodigde kennis en expertise op het gebied van haarproblemen. Maak vandaag nog een afspraak en laat ons u helpen op weg naar een oplossing.

Intermedica Kliniek - Afspraak maken