Hoe het allemaal begon

Het is maar liefst 17 jaar geleden, toen internetwinkelen nog in de kinderschoenen stond, dat wij onze eerste voorzichtige stappen zetten op het wereldwijde web met onze webwinkel Dermatheek.nl. Destijds waren de dermatologen van Intermedica, kliniek voor dermatologie, al razend enthousiast over de geweldige kalmerende kwaliteiten van Eau Thermale Avène producten. We verkochten ze vanuit een kleine vitrinekast naast de receptiebalie. Als eerste in Nederland begonnen wij met de online verkoop van deze producten en in de jaren die volgden groeiden we uit tot De Avène Specialist.

In de loop der jaren hebben we ons assortiment flink uitgebreid (en het blijft nog steeds groeien, watch this space...) met topmerken voor haar- en huidverzorging zoals Klorane, René Furterer, Ducray, Dexeryl en Trix Basic.

Dermatheek en Avène teams op kantoor.

Als officiële partner van Avène Eau Thermale, Klorane, René Furterer en Ducray hebben wij alle kennis in huis over de producten en blijven wij uiteraard steeds als eerste op de hoogte van het laatste productnieuws. We werken nauw samen met Pierre Fabre/Avène Eau Thermale, zoals te zien is op de foto van ons bezoek aan team Eau Thermale Avène Nederland.

In de afgelopen jaren hebben we het Avène Hydrotherapie Center in Avène, Frankrijk bezocht en ons enthousiasme over dit merk kent eigenlijk geen grenzen. Ben je nog niet bekend met het merk, dan geven we graag advies en maken we je graag bekend met de producten. Als je de producten van Eau Thermale Avène al kent, dan begrijp je wat we bedoelen en houden we je graag op de hoogte van het laatste nieuws.

Onze gegevens

Dermatheek (in de Intermedica kliniek)
Bijsterhuizen 3163
6604 LV Wijchen
tel: 085 060 51 84 (ma-vr 9.00u-17.00u)
E-mail: info@dermatheek.nl
Voor advies en vragen over producten: care@dermatheek.nl

Afhalen op locatie

Afhalen kan op onze locatie in de Intermedica Kliniek, Bijsterhuizen 3163, 6604LV Wijchen van maandag tot en met vrijdag van 09.00-17.00u. Wil je persoonlijk advies, bel dan tevoren om een afspraak te maken met de productspecialist.

IBAN: NL57 INGB 0661 9338 81
KvK-nummer:09122766
BTW-nummer: NL810222759B01

Intermedica Kliniek

Dermatheek is onderdeel van de Intermedica Kliniek in Wijchen. De Intermedica Kliniek -opgericht in 2002- is hèt landelijke expertisecentrum voor haarziekten. De kliniek heeft zich in haar 20-jarig bestaan een vertrouwde plek verworven in de gezondheidszorg in Nederland.

Intermedica Kliniek


Collega-dermatologen en (universitaire) ziekenhuizen verwijzen patiënten met een haarziekten, haaruitval, dunner wordend haar en overmatig of plotseling haarverlies naar de Intermedica Kliniek voor diagnose, behandeling of een second opinion. De kliniek is de enige haarkliniek in Nederland waar de diagnostiek en behandeling plaatsvindt door en onder verantwoordelijkheid van gespecialiseerde dermatologen.

Ben jij op zoek naar deskundige en professionele medische hulp bij je haarprobleem? Bij Intermedica vind je alle kennis en kunde op dit gebied.

Maak een afspraak en we helpen je graag verder!