Je kunt je nu nauwelijks voorstellen dat maar liefst 16 jaar geleden internetwinkelen nog in de kinderschoenen stond en dat wij onze eerste voorzichtige stappen zetten op het wereldwijde web met onze webwinkel Dermatheek.nl. Destijds waren de dermatologen van Intermedica, een kliniek voor dermatologie, al razend enthousiast over de geweldige kalmerende kwaliteiten van Eau Thermale Avène producten. We verkochten ze vanuit een kleine vitrinekast naast de receptiebalie. Als eerste in Nederland begonnen wij met de online verkoop van deze producten en in de jaren die volgden groeiden we uit tot Dè Avène Specialist.

Dermatheek en Avène teams op kantoor.

Als officiële partner van Avène Eau Thermale hebben wij alle kennis in huis over de producten en blijven wij uiteraard steeds als eerste op de hoogte van het laatste productnieuws. We werken nauw samen met Avène Eau Thermale, zoals te zien is op de foto van ons bezoek aan team Avène Nederland.

In de afgelopen jaren hebben we het Avène Hydrotherapie Center in Avène, Frankrijk bezocht en ons enthousiasme over dit merk kent eigenlijk geen grenzen. Ben je nog niet bekend met het merk, dan geven we graag advies en maken we je graag bekend met de producten. Als je de producten van Avène al kent, dan begrijp je wat we bedoelen en houden we je graag op de hoogte van het laatste nieuws.

Onze gegevens:
Dermatheek (in de Intermedica kliniek)
Bijsterhuizen 3163
6604 LV Wijchen
tel: 085 060 51 84 (ma-vr 9.00u-17.00u)
E-mail: info@dermatheek.nl
Voor advies en vragen over producten: care@dermatheek.nl

Afhalen op locatie:
Afhalen kan op onze locatie in de Intermedica Kliniek, Bijsterhuizen 3163, 6604LV Wijchen van maandag tot en met vrijdag van 09.00-17.00u. Wil je persoonlijk advies, bel dan tevoren om een afspraak te maken met de productspecialist.

IBAN: NL57 INGB 0661 9338 81
KvK-nummer: 09122766
BTW-nummer: NL810222759B01