Op zoek naar korting op Avène-producten?

Bestel ze eenvoudig online bij Dermatheek, de Avène specialist. Wij hebben Avène producten in alle varianten op voorraad en beschikken over de kennis die je mag verwachten van een productspecialist. Daarom zijn wij geen prijsvechter of discountstore. Toch kan jouw Avène korting bij Dermatheek oplopen tot wel 50%, bijvoorbeeld bij een aanbieding zoals 2 voor de prijs van 1. Dit komt omdat wij onze vaste klanten laten meeprofiteren van inkoopvoordelen die wij als officiële Avène partner incidenteel krijgen. Krijgen wij Avène korting, dan krijg jij Avène korting!

Altijd korting

Bij Dermatheek geven wij altijd korting op de adviesverkoopprijs van Avène, tot wel 10% of meer. Bovendien bieden wij extra korting aan onze vaste en terugkerende klanten. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of maak een account aan bij het plaatsen van een bestelling, zodat wij je op de hoogte kunnen houden van acties, speciale aanbiedingen en nieuws over nieuwe producten van Avène.

Meer dan 15 jaar met Avène producten

Bij Dermatheek houden we graag persoonlijk contact en kennen we onze loyale klanten vaak zelfs bij naam. Hiermee onderscheiden wij ons van grote "dozen-schuivende" online bedrijven. Wij werken al 17 jaar (ook online) met Avène producten en delen graag ons enthousiasme. Wij besteden veel zorg aan de verpakking en verzending van jouw order en voegen altijd samples toe die zo veel mogelijk passen bij jouw favoriete producten. Zo kun je kennismaken met nieuwe producten.

Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.