Alles over Avène DERMABSOLU: ingredienten en samenstelling

Avène DERMABSOLU is een luxe collectie verzorgingsproducten met een trio van actieve bestanddelen voor de huid die behoefte heeft aan meer glans, dichtheid en volume.

Een rijpe(nde) huid krijgt vaak te maken met verlies van glans en vitaliteit. Je huid wordt met de jaren droger, verliest aan dichtheid en vertoont tekenen van verslapping. Niet alleen door leeftijd, maar ook door levensstijl. Avène DERMABSOLU is daarom geschikt voor elke levensfase.
Avène DERMABSOLU maakt dat je huid weer prettig en compacter aanvoelt, er levenskrachtiger uitziet, dankzij de gecombineerde werking van intens werkzame bestanddelen: Sytenol, Vanille polypheonolen en Glycoléol.

TRIO VAN WERKSTOFFEN IN AVENE DERMABSOLU

Sytenol,een plantaardig ingrediënt ook bekend als Bakuchiol. Het is een krachtige antioxidant afkomstig uit de bladeren en zaden van de Psoralea corylifolia-plant. Sytenol wordt beschouwd als een natuurlijk en mild alternatief voor retinol, met als grote voordeel dat het fotostabiel is en zowel overdag als ’s avonds gebruikt kan worden.


Sytenol verzacht de huid en vermindert de zichtbaarheid van rimpels en lijntjes. Bovendien werkt het kalmerend en helpt het de gevoeligheid van je huid te verminderen. 

Vanille polyphenolen
Deze plantaardige verbindingen geven de natuurlijke synthese van hyaluronzuur in de huid een boost en maken daarmee de verslapte huid compacter en steviger.

Glycoléol is voorloper van lipiden die essentieel zijn voor het herstel, versterking en behoud van de natuurlijke barrière functie van de huid. Het voorkomt bovendien uitdroging van de huid.

Avène DERMABSOLU DAG Crème en NACHT Balsem

Avène DERMABSOLU DAG crème en NACHT balsem zijn verpakt in een fraaie airless verpakking, een bijzondere pot met een pompsysteem. Enkele malen pompen levert de juiste dosis om op gezicht, hals en decolleté aan te brengen. Het comfortabele huidgevoel blijft langdurig.
Beide zijn subtiel geparfumeerd en geschikt voor alle gevoelige huidtypes.
De dagcrème bevat bovendien parelmoerpigmenten  die het gezicht prachtig ophelderen. Er is ook een getinte versie van de dagcrème Avène DERMABSOLU Getint. 

Avène DERMABSOLU Rustgevende nachtbalsem

Een volle balsem die de huid omhult in een cocon van zachtheid dankzij de formule die rijk is aan sheaboter. De huid herstelt het meest 's nachts, dus pas deze behandeling' s avonds voor het slapengaan toe. Nacht na nacht wordt je huid stralend en vitaal. Het is als geregenereerd, intens gevoed.

Avène DERMABSOLU OGEN Oogcontour crème

Een verzachtende crème verrijkt met het ontzwellende dextraansulfaat. Gemakkelijk aan te brengen met de metalen massage-applicator, die ook nog eens een verkoelend effect heeft. De oogcontour wordt gladder, wallen en donkere kringen worden verminderd. Avène DERMABSOLU OGEN Oogcontour crème is parfumvrij.

Avène DERMABSOLU Serum

Avène DERMABSOLU Serum bevat een hoge concentratie van de actieve werkstoffen boven beschreven. Je kunt het serum voor een extra boost 's morgens en 's avonds aanbrengen vóór de dagcrème of nachtbalsem.

NIEUW: Avène DERMABSOLU Masker

Avène DERMABSOLU MASK Fundamenteel  masker is het nieuwste product in de DERMABSOLU productlijn. Avène DERMABSOLU MASK Fundamenteel masker is bedoeld voor de rijpere huid. Avène DERMABSOLU MASK Fundamenteel  masker herstructureert, hydrateert en verlicht. 

In alle Avène DERMABSOLU producten is jojoba-olie één van de ingrediënten. Jojoba-olie is diep voedend en is verantwoordelijk voor het comfortabele gevoel dat DERMABSOLU je geeft. Ten slotte zijn alle texturen omhuld door een subtiele en delicate geur met tonen van jasmijn, violet en roos, versterkt door de intensiteit van muskus en kasjmierhout.

Wanneer kies je voor Avène DERMABSOLU producten

Avène DERMABSOLU is ontwikkeld voor de huid die minder volume krijgt, minder stevig aanvoelt, minder glanst. Als je dat bij jezelf bemerkt is DERMABSOLU een goede keus.

Is Avène DERMABSOLU ook geschikt voor een gevoelige huid?

Alle producten in het Avène DermAbsolu-assortiment zijn ontwikkeld om het risico op allergische reacties te minimaliseren. Wanneer je een allergische of intolerante huid hebt zijn er de Avène Tolerance Extreme en Avène Tolérance CONTROL producten. Je kunt natuurlijk altijd een sample aanvragen (zolang de voorraad strekt) om te ervaren of je huid een product verdraagt.

Er zijn meerdere anti-aging productlijnen in het Avène assortiment. Wanneer kies ik dan voor Avène Physiolift of Avène A-Oxitve?

Het Avène DERMABSOLU assortiment is bedoeld voor de huid die minder comfortabel aanvoelt dan je gewend was, minder volume heeft en minder compact is.
Avène PhysioLift verzacht bestaande rimpeltjes, maakt de huid steviger en verfijnt je huid.
Avène A-Oxitive is een meer preventief gamma: onder andere door de hoge concentraties anti-oxidanten in de vorm van pro-Vitamine A, C en E voorkom je versnelde huidveroudering door de invloed van vrije radicalen. Je leest er hier onze blogpost over. 

Snel naar: Alle Avène DERMABSOLUAvène DERMABSOLU DAG Crème, Avène DERMABSOLU NACHT Balsem, Avène DERMABSOLU OGEN Oogcontourcrème, Avène DERMABSOLU SERUM,  Avène DERMABSOLU Getinte DagcrèmeAvène DERMABSOLU MASKER

Anti-agingAvène dermabsolu

Nieuwsbrief en Actie

Als je het leuk vindt om als eerste te horen over acties, nieuwe producten en andere leuke weetjes, schrijf je dan HIER nu in.

Best verkochte producten

NIEUWE VERPAKKING
Eau Thermale Avène GEZICHT Avène CLEANANCE Reinigende Gel DermatheekEau Thermale Avène GEZICHT Avène CLEANANCE Reinigende Gel Dermatheek
Avène CLEANANCE Reinigende Gel
Vanaf €16,70 €17,50