Over RENÉ FURTERER

Nieuw in het assortiment van Dermatheek: René Furterer professionele haarverzorging.

René Furterer is een gerenommeerd Frans merk dat gespecialiseerd is in haarverzorgingsproducten. Het merk is vernoemd naar zijn oprichter, René Furterer, een visionair kapper en pionier in de haarverzorgingsindustrie.

De geschiedenis van René Furterer begon in de jaren 1950, toen René Furterer zijn eerste salon opende in Parijs. Hij was gefascineerd door de natuurlijke eigenschappen van planten en hun potentieel voor haarverzorging. Met deze visie begon hij te experimenteren met het creëren van formules op basis van plantaardige extracten.

In de daaropvolgende jaren ontwikkelde René Furterer een reeks baanbrekende producten die zijn reputatie als haarverzorgingsexpert vestigden. Hij werd bekend om zijn unieke behandelingsmethode genaamd "Furterer Methode". Deze methode omvat het gebruik van etherische oliën en plantenextracten om specifieke haar- en hoofdhuidproblemen aan te pakken en de gezondheid van het haar te verbeteren.

René Furterer lanceerde verschillende productlijnen die geschikt zijn voor verschillende haartypes en behoeften. Een van de meest populaire productlijnen is "Complexe 5", een stimulerende behandeling voor de hoofdhuid. Daarnaast heeft het merk ook producten ontwikkeld voor haarverzorging, zoals shampoos, conditioners, haarmaskers en stylingproducten.

Wat René Furterer onderscheidt, is het gebruik van hoogwaardige plantaardige ingrediënten. Ze maken gebruik van zorgvuldig geselecteerde plantenextracten, zoals etherische oliën van lavendel, rozemarijn, sinaasappel en karitéboter, om de gezondheid van het haar te verbeteren en specifieke haar- en hoofdhuidproblemen aan te pakken.

Het succes van René Furterer heeft geleid tot wereldwijde erkenning en het merk wordt nu verkocht in vele landen over de hele wereld. Het blijft trouw aan de visie van René Furterer en blijft nieuwe producten ontwikkelen die innovatieve oplossingen bieden voor haarverzorging.

Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de jaren 1950 en een toewijding aan natuurlijke en effectieve haarverzorging, blijft René Furterer een van de meest gewaardeerde merken in de haarverzorgingsindustrie. Hun producten hebben wereldwijd een grote schare trouwe klanten aangetrokken en blijven een synoniem voor kwaliteit en deskundigheid op het gebied van haarverzorging.


We zijn heel blij de producten van René Furterer te kunnen aanbieden in onze winkel en online!

Bekijk alle Rene Furterer producten

Nieuwsbrief en Actie

Als je het leuk vindt om als eerste te horen over acties, nieuwe producten en andere leuke weetjes, schrijf je dan HIER nu in.

Best verkochte producten

NIEUWE VERPAKKING
Eau Thermale Avène GEZICHT Avène CLEANANCE Reinigende Gel DermatheekEau Thermale Avène GEZICHT Avène CLEANANCE Reinigende Gel Dermatheek
Avène CLEANANCE Reinigende Gel
Vanaf €16,70 €17,50