Avène Sterile Cosmetics™

Sterile Cosmetics™ : wat betekent dat? 

Minimaal aantal ingrediënten voor maximale tolerantie

Misschien is het je opgevallen: een aantal Avène producten is voorzien van het predikaat “Sterile Cosmetics ™”. Wat staat dat voor? 

  • 0% bewaarmiddelen
  • 0% geurstoffen
  • 0% parabenen
  • 0% alcohol
  • 100% veilig, efficiënt en verdraagbaar

Het predikaat "Sterile Cosmetics™" wordt getoond bij die Avène producten die zodanig geproduceerd en verpakt zijn dat er geen enkel bewaarmiddel (of daarop gelijkend middel) hoeft te worden toegevoegd. De producten bevatten uitsluitend en alleen de essentiële ingrediënten en zijn tegelijkertijd 100% veilig, efficiënt en verdraagbaar door elke gevoelige huid.

Revolutionair voor de hypergevoelige huid

DEFI | Avène Sterile Cosmetics | Dè Avène Specialist | Dermatheek

Extra veilig voor de gevoelige huid

De dermatologische laboratoria van Avène hebben met de unieke en innoverende werkwijze voor Sterile Cosmetics een nieuwe standaard gezet. Met het gepatenteerde D.E.F.I. (Device for Exclusive Formula Integrity) sluitsysteem op tubes en flacons zijn er formules mogelijk die 100% bewaarmiddel-vrij zijn en daarbij niets inleveren op effectiviteit of houdbaarheid.

Geproduceerd in een steriele omgeving

Niet alleen de verpakking is steriel. Ook het productieproces verloopt in een compleet steriele omgeving met gesteriliseerde apparatuur.

Avène Sterile Cosmetics zijn dus ultra-veilige formules die alleen de essentiële ingrediënten bevatten, die gekozen zijn voor hun efficiënte werking en verdraagbaarheid en er is in deze producten helemaal geen bewaarmiddel of bewaarmiddelachtige stof, geur- of kleurstof toegevoegd.

Deze producten zijn Sterile Cosmetics

Avène Tolerance CONTROL Balsem
Avène Tolerance CONTROL Crème
Avène Tolerance EXTREME crème
Avène Tolerance EXTREME emulsie
Avène Tolerance EXTREME reinigingsmelk
Avène XeraCalm Verzachtend Concentraat
Avène XeraCalm Vetinbrengende Balsem
Avène XeraCalm Vetinbrengende Crème

 

Nieuwsbrief en Actie

Als je het leuk vindt om als eerste te horen over acties, nieuwe producten en andere leuke weetjes, schrijf je dan HIER nu in.

Best verkochte producten

NIEUWE VERPAKKING
Eau Thermale Avène GEZICHT Avène CLEANANCE Reinigende Gel DermatheekEau Thermale Avène GEZICHT Avène CLEANANCE Reinigende Gel Dermatheek
Avène CLEANANCE Reinigende Gel
Vanaf €16,70 €17,50