20 Tips Avène Thermaal Water Spray | Dermatheek
Avène Eau Thermaal Waterspray is een onmisbaar product om je huid te verzachten en kan op elk moment van pas komen. Bij elke toepassing en in elke situatie voel je de heilzame eigenschappen van het thermale water, die in talloze wetenschappelijke studies zijn aangetoond.
Gebruik het zo vaak je wilt. Hou de fles daarbij rechtop en schud deze niet. Laat de fijne nevel aan de lucht drogen of gebruik na 2 à 3 minuten een tissue om de huid droog te deppen als dat nog nodig is.  
Avène Eau Thermaal Waterspray is 100% natuurlijk, niet-comedogeen, parfumvrij, parabenen-vrij, vrij van minerale oliën, alcoholvrij en bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong. De toepassingen zijn eindeloos. Wanneer gebruik jij jouw Avène Thermaal Waterspray?
12 Tips voor Avène Eau Thermale Waterspray

12 Tips Voor Avène Eau Thermaal Waterspray

1. Na het reinigen van je gezicht
2. Na het scheren
3. Na verbranding
4. Bij jeuk
5. Bij luieruitslag
6. Bij schaafwonden
7. Bij verhitting of opvliegers
8. Bij reizen
9. Om make-up te fixeren
10. Bij een droge huid
11. Bij zonnebrand
12. Bij (pollen)allergie

Nieuwsbrief en Actie

Als je het leuk vindt om als eerste te horen over acties, nieuwe producten en andere leuke weetjes, schrijf je dan HIER nu in.

Best verkochte producten

NIEUWE VERPAKKING
Eau Thermale Avène GEZICHT Avène CLEANANCE Reinigende Gel DermatheekEau Thermale Avène GEZICHT Avène CLEANANCE Reinigende Gel Dermatheek
Avène CLEANANCE Reinigende Gel
Vanaf €16,70 €17,50