Word Ambassadeur en we belonen je!

Je hebt vast een Facebook of Instagram account. Of heb je een website of blog? Dan kun je Ambassadeur worden en commissie verdienen wanneer je volgers en bezoekers doorverwijst naar Dermatheek.nl. Voor elke aankoop die een volger van jou of bezoeker doet met jouw Dermatheek Speciale Kortingscode ontvang je commissie over het bestede bedrag.

Hoe word ik Ambassadeur en hoe werkt het

Geld verdienen met het Ambassadeurs Programma van Dermatheek.nl is gemakkelijk. Het Ambassadeurs Programma werkt simpel: volg de onderstaande stappen en word Ambassadeur. Vervolgens promoot je de Dermatheek.nl Speciale Kortingscode  en verdien je commissie over elke aankoop die bezoekers van jouw Facebook, Instagram, website of blog doen op Dermatheek.nl. 

Stap 1 - Volg ons 

Volg ons op Facebook en Instagram, daar zijn we heel actief met onze posts, campagnes en nieuws. 

Dermatheek Instagram | Volg OnsDermatheek Facebook Volg Ons

Volg ons: FacebookInstagram

Stap 1 - Neem contact met ons op

Neem contact met ons op via het Ambassadeurs Programma contactformulier en vermeld je Instagram en Facebook account. Als je ook een blog hebt, stuur ons dan ook die link. 

Hier het contact formulier.

Stap 2 - Account Verificatie 

Binnen 2 werkdagen ontvang je een bevestiging van ons met alle instructies om je Ambassadeurs account te activeren en te starten met geld verdienen. 

Hoe werkt het?  

Met de instructies van stap 2 ontvang je ook je Speciale Kortingscode, voor elke bestelling die met die code geplaatst is ontvang je 5% commissie èn geeft 5% korting aan degene die de bestelling plaatst.

Minimaal één keer per maand sturen we jou een email met leuke acties en nieuws en met "kant en klaar" images om te gebruiken voor je Facebook en Instagram posts of voor banners voor je website of blog. 

Wat heeft het Partnerprogramma jou te bieden

  • "In advance" toegang tot nieuws, acties en nieuwe producten; 
  • Maandelijkse uitbetaling van de verdiende commissie;
  • Voor elke aankoop ontvang je 5% commissie. De commissie geldt voor de totale inhoud van de winkelwagen; 
  • 5% korting voor je volgers en gebruikers op Avène producten, een zeer bekend beauty merk.

Nieuwsbrief en Actie

Als je het leuk vindt om als eerste te horen over acties, nieuwe producten en andere leuke weetjes, schrijf je dan HIER nu in.

Best verkochte producten

NIEUWE VERPAKKING
Eau Thermale Avène GEZICHT Avène CLEANANCE Reinigende Gel DermatheekEau Thermale Avène GEZICHT Avène CLEANANCE Reinigende Gel Dermatheek
Avène CLEANANCE Reinigende Gel
Vanaf €16,70 €17,50