De nieuwe productlijn Avène HYALURON ACTIV B3 is een revolutie op het gebied van antiaging: een dermocosmetische verzorging op basis van hyaluronzuur en niacinamide pakt de oorzaak aan van veroudering, het verstevigt de huid en corrigeert rimpels.

Avène HYALURON ACTIV B3: Een tweede jeugd voor je cellen

De nieuwe productlijn Avène HYALURON ACTIV B3 is een revolutie op het gebied van antiaging: een dermocosmetische verzorging op basis van hyaluronzuur en niacinamide pakt de oorzaak aan van veroudering, het verstevigt de huid en corrigeert rimpels. 

Voor die wetenschappelijke doorbraak hebben de onderzoeks- en ontwikkelingsteams van Avène 6 jaar lang samengewerkt met de wereldspecialist op het gebied van veroudering: professor Jean-Marie Lemaitre, "de man die cellen verjongt". Zijn werk heeft aangetoond dat het mogelijk is om het verouderingsproces om te keren en zo onze jeugdigheid te behouden.

Celveroudering is besmettelijk

Dat met een nieuwe aanpak die zich rechtstreeks richt op senescente cellen. Celveroudering is de oorzaak van huidveroudering. Cellen verouderen met de tijd, ze zijn niet meer actief en delen zich niet meer, maar verspreiden daarentegen de veroudering om zich heen. Die belangrijke ontdekking in de hersenen en het hart door prof. Lemaitre geldt ook voor de huid.: celveroudering is 'besmettelijk'. De cellen die ons doen verouderen. Wanneer cellen verouderen, scheiden ze veel verouderingsbevorderende factoren af. Wetenschappers noemen ze 'zombiecellen'. Samengebracht onder de term SMS (Secretome Messenger of Senescence) besmetten die verouderingsbevorderende factoren de naburige jonge cellen. Zo bevorderen en versnellen ze de veroudering.

Invloed op de huid

Terwijl je in een jonge huid ongeveer 1% senescente cellen aantreft, bevat een oudere huid 20% van die cellen. Tussen de leeftijd van 20 en 60 jaar takelen belangrijke huidmechanismen af: 3 keer minder celvernieuwing betekent 3 keer minder jonge en actieve cellen. En 2 keer minder hyaluronzuur zorgt ervoor dat de huid haar volle uiterlijk verliest.

Een doorbraak in antiaging

Tot nu toe gingen antiagingverzorgingen vooral de tekenen van huidveroudering te lijf. Met Avène HYALURON ACTIV B3 wordt rechtstreeks de oorzaak van huidveroudering aangepakt: celveroudering. De jeugdigheid van cellen wordt verlengd en het huidverouderingsproces op lange termijn wordt afgeremd.

De werkzame stoffen in Avène HYALURON ACTIV B3

Ultrageconcentreerd NIACINAMIDE 6%: een ongeëvenaarde concentratie in een antiagingproduct, remt het begin va de huidveroudering van cellen af, remt de verspreiding van veroudering in de huid af, vermindert rimpels en fijne lijntjes, verbetert de elasticiteit van de huid en vermindert pigmentvlekken en oxidatieve stress. Niacinamide of Vitamine B3 is het antiagingsbestanddeel van de toekomst: in deze sterk geconcentreerde vorm is het de meest doeltreffende molecule tegen cellulaire senescentie en tekenen van huidveroudering. Geeft de cellen een 50% langere levensduur.
Puur en natuurlijk HYALURONZUUR: een belangrijk en essentieel bestanddeel van de huid. Wanneer de concentratie ervan daalt gaat de huid rimpelen en verslappen. Hyaluronzuur met een hoog moleculair gewicht maakt de huid voller en hydrateert de huid aan het oppervlak. Hyaluronzuur met een laag moleculair gewicht werkt maximaal in op de hyaluronsynthese in de huid. Vermenigvuldigt de synthese van hyaluronzuur met een factor 6.

Wat doet Avène Hyaluron Activ B3 voor je huid?

REGENEREREN: Celvernieuwende dagcrème maakt onmiddellijk glad en corrigeert rimpels (j6% nicacinamide, 0,2% hyaluronzuur.
HERSTELLEN: De nachtcrème vult rimpels op, herstelt en verstevigt. Bevat Retinal: dit is een dermatologisch actief referentiebestanddeel dat 10 keer actiever is dan retinol. De celvernieuwing wordt gestimuleerd en de collageensynthese geactiveerd. (2% niacinamide, 0,1% hyaluronzuur, 0,1% haritaki extract, 0,1% retinal).
CORRIGEREN: De oogcrème bevat dextraansulfaat dat ontzwelt en wallen en donkere kringen vermindert. (6% niacinamide, 0,2% hyaluronzuur, 0,05% Haritaki extract, 0,5% dextraansulfaat).
BOOSTEN: Het serum is een formule met hoge tolerantie en op basis van 8 ingrediënten. Zonder parfum, dus ook geschikt voor de kwetsbare huid rond de ogen. Kan alleen worden gebruikt of als aanvulling op andere producten in je routine. (6% niacinamide, 1,5% hyaluronzuur).

Vanaf het eerste gebruik van Avène HYALURON ACTIV B3 voelt je huid glad en stralend. Na 15 dagen is de huid geregenereerd en steviger, rimpels zijn gecorrigeerd. 97% van de gebruikers ervaart dat hun huid steviger aanvoelt.

BEKIJK HIER ALLE AVÈNE HYALURON ACTIV B3 PRODUCTEN

(Bron: Eau Thermale Avène)

Nieuwsbrief en Actie

Als je het leuk vindt om als eerste te horen over acties, nieuwe producten en andere leuke weetjes, schrijf je dan HIER nu in.

Best verkochte producten

NIEUWE VERPAKKING
Eau Thermale Avène GEZICHT Avène CLEANANCE Reinigende Gel DermatheekEau Thermale Avène GEZICHT Avène CLEANANCE Reinigende Gel Dermatheek
Avène CLEANANCE Reinigende Gel
Vanaf €16,70 €17,50