Zonnebrand: de aanraders en de afraders van de Consumentenbond

Zonnebrand: de aanraders en de afraders van de Consumentenbond

Avène
De zonnebrandtest van de Consumentenbond waarbij Avène scoort als Beste Uit De Test en Beste Koop, plus de aanraders en afraders, lees je hier.
Pierre Fabre Laboratoires, de ‘vader’ van het merk Avène, heeft onlangs een nieuw organisch zonnefilter gepatenteerd: TriAsorB™, dat UVA, UBV èn blauw licht filtert.

Avène TriAsorb: bescherm je huid tegen de schadelijke effecten van blauw licht

Avène SUN

Weet je dat huidveroudering voor 80% wordt veroorzaakt door UVA en blauw licht of HEV? In 2022 is het tijd om anders naar de zon te kijken en het onzichtbare zichtbaar te maken. Lees hier meer over blauw licht (binnen- en buitenshuis!) en wat je tegen de schadelijke effecten ervan kunt doen. THE SUN IS BLUE! Ontdek Avène TriAsorb.

Minerale en chemische filters in zonnebrand | Advies | Dermatheek

Minerale en organische filters in zonnebrand

Zon

Hoe kan het dat zonneproducten beschermen tegen de zon? Dat doen ze door de UV straling te filteren door absorptie of reflectie. Er zijn organische (chemische) en fysische (minerale) filters, die allebei hetzelfde doel hebben: door je in te smeren leg je een barrière aan tegen de zonnestralen. 

Nieuwsbrief en Actie

Als je het leuk vindt om als eerste te horen over acties, nieuwe producten en andere leuke weetjes, schrijf je dan HIER nu in.

Best verkochte producten

NIEUWE VERPAKKING
Eau Thermale Avène GEZICHT Avène CLEANANCE Reinigende Gel DermatheekEau Thermale Avène GEZICHT Avène CLEANANCE Reinigende Gel Dermatheek
Avène CLEANANCE Reinigende Gel
Vanaf €16,70 €17,50