Avène SKIN PROTECT OCEAN RESPECT: zonproducten en het milieu

Avène SKIN PROTECT OCEAN RESPECT: zonproducten en het milieu

Avène SUN

Miljoenen mensen smeren zich jaarlijks in met zonnebrandcrèmes om hun huid te beschermen tegen de schadelijke invloeden van de zon. Wanneer al die mensen vervolgens douchen of een duik nemen in de zee is de impact van de ingrediënten van zonproducten op koralen en de natuur in het algemeen, enorm. Misschien niet iets waar je meteen zelf aan denkt, maar wel heel belangrijk om je daar bewust van te zijn.

Pierre Fabre Laboratoires, de ‘vader’ van het merk Avène, heeft onlangs een nieuw organisch zonnefilter gepatenteerd: TriAsorB™, dat UVA, UBV èn blauw licht filtert.

Avène TriAsorb: bescherm je huid tegen de schadelijke effecten van blauw licht

Avène SUN

Weet je dat huidveroudering voor 80% wordt veroorzaakt door UVA en blauw licht of HEV? In 2022 is het tijd om anders naar de zon te kijken en het onzichtbare zichtbaar te maken. Lees hier meer over blauw licht (binnen- en buitenshuis!) en wat je tegen de schadelijke effecten ervan kunt doen. THE SUN IS BLUE! Ontdek Avène TriAsorb.

Nieuwsbrief en Actie

Als je het leuk vindt om als eerste te horen over acties, nieuwe producten en andere leuke weetjes, schrijf je dan HIER nu in.

Best verkochte producten

NIEUWE VERPAKKING
Eau Thermale Avène GEZICHT Avène CLEANANCE Reinigende Gel DermatheekEau Thermale Avène GEZICHT Avène CLEANANCE Reinigende Gel Dermatheek
Avène CLEANANCE Reinigende Gel
Vanaf €16,70 €17,50