banner-avene-2020.png

AVENE

Als je bekend bent met het merk Avène en je weet welk product je wilt kopen, dan kun je het product op meerdere manieren  vinden:
In de productcategorie Avène vind je een indeling naar huidtype. Wanneer je een huidtype aanklikt zul je daar je favoriete product.
Je kunt ook zoeken naar je favoriete Avene productlijn. 
Heel handig is het ook als je een account aanmaakt: je zult dan vanaf dat moment je vorige bestellingen kunnen inzien en opnieuw bestellen.  Uiteraard kun je ook de zoekfunctie gebruiken of gebruik maken van de filters!

Dermatheek.nl 

Wij verkopen al ruim 12 jaar Avene producten, persoonlijk en online en zijn een van de eerste en oudste verkooppunten van Avene. Lang geleden begonnen we met een paar producten en langzamerhand is dat uitgegroeid tot een van de grootste verkooppunten van Avene in Nederland. Waar het in Frankrijk, Duitsland en Spanje al het nummer 1 dermo-cosmetisch merk in apotheken is, wordt het in Nederland ook steeds bekender. De verkoop van Avene producten is voorbehouden aan productspecialisten verbonden aan klinieken en apotheken. We hoeven vast niet te vermelden dat we zelf heel enthousiast zijn over Avene. We hebben er al zoveel ervaring mee opgedaan en spectaculaire resultaten mee behaald! Onze klanten-ervaringen en reacties zijn altijd overweldigend positief. Als je al jaren op zoek bent naar een fijne creme die jouw huid eindelijk kan verdragen, dan zul je over Avene net zo enthousiast worden als wij. We helpen je graag.

Hulp nodig bij je keus?

Ben je niet bekend met het Avène assortiment en wil je weten welke producten geschikt zijn, kies dan producten op basis van je huidtype. Wil je hulp bij je keuze, stel dan je vraag via de pagina "Contact".  We mailen je dan binnen twee dagen een productadvies dat gebaseerd is op de Avene filosofie.
Die filosofie bestaat uit een dagelijkse verzorgingsritueel van drie tot vier stappen:

  • 1. Reinigen
  • 2. Kalmeren
  • 3. Verzorgen
  • 4. Intensief/extra verzorgen

Voor persoonlijk advies kun je een afspraak maken met onze Avene productspecialist in Wijchen. Dat advies is natuurlijk gratis en vrljblijvend. We snappen dat je het spannend vindt om een nieuw product te testen, zeker als je een gevoelige huid hebt en al van alles hebt geprobeerd. Van veel producten hebben wij daarom testers op voorraad. Ook die zijn online verkrijgbaar.

HET MERK AVENE

Het kan zijn dat je het merk Avène voor het eerst hebt gezien tijdens een vakantie in Frankrijk: het merk Avène heeft een rijke historie, die begon in een klein dorpje in de bergen vlakbij Montpellier, in de Orb vallei. Avène is in Frankrijk en China marktleider op het gebied van de verzorging van de gevoelige huid in apotheken. 

Het verhaal gaat dat in 1736 het paard van Markiez de Rocozel genas van aanhoudende jeuk door te baden in het bronwater van het dorpje Avène. De verzachtende en anti-irriterende eigenschappen van het thermale water bleken ook voor mensen zeer weldadig en heilzaam en in 1743 arriveerden de eerste patiënten om te kuren in de Sainte-Odile bron. 
De Franse overheid erkent de eigenschappen van het water nog altijd als heilzaam en vergoedt de producten en de behandelingen voor patiënten met huidproblemen zoals eczeem, psoriasis, brandwonden etc. 
Het thermaal bronnenbad breidt zich in de loop der jaren uit en is nu en gekend Avène Hydrotherapy Center met een leidende internationale positie. De Avène Dermatologische Laboratoria zijn aan het centrum toegevoegd sinds 1990.

AVENE HYDROTHERAPIE CENTRUM

Eau Thermale Avène beschikt in Frankrijk over het Avène Hydrotherapy Center. Het therapeutische centrum werd opgericht in 1990 en uitgebreid in 2004 en biedt een elegante architectuur die perfect geïntegreerd is in de natuurlijke omgeving van de Sainte-Odile bron.
Het centrum heeft de beschikking over de meest moderne medische apparatuur. De behandelingen worden uitgevoerd onder streng medisch toezicht en dragen sterk bij aan de reputatie van Avène Thermaal bronwater. Mensen vanuit heel Europa, maar ook vanuit de Verenigde Staten, Japan en China, bezoeken Avène om te kuren onder toezicht van gekwalificeerde medewerkers. 
Per jaar worden zo'n 2.600 patiënten ontvangen door jong en toegewijd personeel. Er worden diverse hydrotherapeutische behandelingen aangeboden voor zowel kinderen als volwassenen met huidproblemen zoals eczeem, psoriasis, brandwonden.
De dagelijkse behandelingen vinden plaats onder dermatologisch toezicht en bestaan uit basisbehandelingen voor algemene huidaandoeningen en aanvullende behandelingen, die op individuele basis worden voorgeschreven.
Daarnaast heeft het Hydrotherapy Center educatieve en informatieve programma's ontwikkeld om patiënten te helpen hun aandoening beter te begrijpen, zodat de behandeling nog effectiever is.

PIERRE FABRE FOUNDATION - MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Pierre Fabre, het moederbedrijf van Avene, heeft 20 jaar geleden de Pierre Fabre foundation in het leven geroepen, geheel volgens de oorspronkelijke visie van de stichter, "zorgen voor de Mens, zijn gezondheid en zijn omgeving". 
De foundation heeft daarom een humanitair karakter en maakt zich sterk voor het beschikbaar maken van gezondheidszorg en geneesmiddelen in minder ontwikkelde of hulpbehoevende landen en gebieden. 
De Pierre Fabre groep heeft verschillende ambitieuze en meetbare MVO doelstellingen vooropgesteld en behaald op korte en middellange termijn:  

  • 100% van de nieuwe producten ecologisch verantwoord geproduceerd vanaf 2019 ; 
  • 80 % van de nieuwe plantenextracten afkomstig van planten geteeld in biologische of duurzame landbouw (zonder fytosanitaire behandeling) tegen 2021;
  • Reductie van de CO2-uitstoot met 30% tegen 2025 ;
  • Vermindering van het energieverbruik met 25% tegen 2025.

Zonproducten van Avene zijn ook met deze visie ontwikkeld en niet schadelijk voor het milieu! Allemaal fijn om te weten en om met een gerust gevoel Avene te gebruiken. 

 

© 2008 - 2020 Dermatheek.nl | sitemap | rss