Navigatie

Banner_TrixBasic_radio.png

HAARUITVAL? TRIX BASIC VOEDINGSSUPPLEMENTEN met medisch advies

Trix Basic is een voedingssupplement dat haaruitval vermindert bij overmatige haaruitval, beschermt tegen het ontstaan van kaalheid bij de meeste haarziekten en de haargroei bevordert. De samenstelling is zodanig dat een effect verwacht mag worden vanaf drie maanden gebruik. 
De artsen van de Intermedica Kliniek hebben uitgezocht welke niet-geneesmiddelen een wetenschappelijk bewezen werking hebben in de strijd tegen overmatige haaruitval en kaalheid. Zij vonden voldoende bewijs voor een aantal stoffen, weergegeven in de productomschrijving.  
Voor medische begeleiding bij het gebruik van Trix Basic klik hier of ga naar de website van de Intermedica Kliniek.

Bij een normale haargroeicyclus hoort haaruitval: het is 'normaal' als 50-100 haren per dag uitvallen. Als er dagelijks méér haren uitvallen is er sprake van overmatig haaruitval. Vrijwel alle mannen krijgen er vroeg of laat mee te maken, maar ook veel vrouwen kampen met overmatig haaruitval en kaalheidsverschijnselen. In de meeste gevallen is de oorzaak erfelijke kaalheid. Bij mannen begint dit veelal bij de inhammen en op de kruin, bij vrouwen op de middellijn van het hoofd. Op de website www.intermedica.nl vindt u meer informatie over oorzaken van haaruitval.

Gratis telefonisch spreekuur: Gebruikers van Trix Basic kunnen eenmaal per maand kosteloos telefonisch een arts/tricholoog raadplegen tijdens het telefonisch spreekuur: op maandag van 10.00u-17.00u, op nummer 0485-711 917.  Wilt u bij telefonisch contact uw klantnummer gereed houden? Uw klantnummer staat vermeld op uw factuur. U kunt uw vraag ook per e-mail voorleggen: trixbasic@intermedica.nl

De werking en samenstelling van de voedingssupplementen vindt u bij de productbeschrijving.
Dun haar en verbrede scheidingen kunt u ook camoufleren met Trix Fibers. U vindt deze hier in onze webwinkel.

 • Trix Basic Alpha - remt kaalworden-30 caps
  Trix Basic Alpha - remt kaalworden-30 caps
  € 16,45
 • Trix Basic Beta - bevordert haargroei-30 caps
  Trix Basic Beta - bevordert haargroei-30 caps
  € 16,45
 • Trix Basic Gamma - bij alopecia areata - 30 caps
  Trix Basic Gamma - bij alopecia areata - 30 caps
  € 16,45
© 2008 - 2018 Dermatheek.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel