Banner-TrixBasic2.0.png

HAARUITVAL? TRIX BASIC VOEDINGSSUPPLEMENTEN met deskundig advies

Een veelgehoorde klacht: mijn haar wordt dunner! Wat kun je daar zelf aan doen? En wat is de oorzaak? De Intermedica Kliniek is een kliniek voor dermatologie, met specialistische kennis van haar en haarproblemen. 
Er zijn vitaminen die bij haaruitval het behouden van het haar ondersteunen. Op basis van literatuur stelden wij drie voedingssupplementen samen die je kunt gebruiken bij haaruitval en haarverlies. Wij adviseren je de voedingssupplementen tenminste vijf à zes maanden te gebruiken. 

Als je advies of meer productinformatie wenst, dan kun je contact met ons opnemen. Een deskundige kan je vraag telefonisch of per e-mail beantwoorden, maar je kunt ook een afspraak maken.
Ben je niet zeker welk supplement het beste bij jou past? Ook online kun je testen welk Trix Basic voedingssupplement voor jou het meest geschikt is. Doe de test.

Gratis telefonisch spreekuur: Gebruikers van Trix Basic kunnen eenmaal per maand gratis telefonisch een deskundige raadplegen tijdens het telefonisch spreekuur: op maandag van 10.00u-17.00u, op nummer 024-711 1036. U kunt uw vraag ook per e-mail voorleggen: trixbasic@intermedica.nl

Dun haar en verbrede scheidingen kun je ook camoufleren met Trix Fibers. Je vindt deze hier in onze webwinkel. Demonstreren doen we graag en vrijblijvend in de kliniek in Wijchen.

Tekst en beelden op deze pagina voldoen aan de Code voor de aanprijzing van Gezondheidsproducten onder toelatingsnummer: KAG-nr 4464-0818-1171

Sorteer op
 • Trix Basic Alpha - bij dunner wordend haar-30 caps
  Trix Basic Alpha - bij dunner wordend haar-30 caps
  € 17,10
 • Trix Basic Beta - bij haaruitval-30 caps
  Trix Basic Beta - bij haaruitval-30 caps
  € 17,10
 • Trix Basic Gamma - bij alopecia areata - 30 caps
  Trix Basic Gamma - bij alopecia areata - 30 caps
  € 17,10
© 2008 - 2021 Dermatheek.nl | sitemap | rss