Avène verkooppunten in Nederland

Waar vind je Avène verkooppunten? Bij Dermatheek zijn we al meer dan 16 jaar gespecialiseerd in de producten van Eau Thermale Avène en we zijn er trots op dat we onszelf dé Avène Specialist mogen noemen. Als officiële partner van Avène hebben we alle productkennis in huis en blijven we natuurlijk als eerste op de hoogte van productnieuws. We zijn zelfs al naar het Avène Hydrotherapie Center in Avène, Frankrijk geweest om meer over de producten te leren en ons enthousiasme over dit merk kent eigenlijk geen grenzen.

Avène verkooppunten

Verzekerd van professioneel advies van productspecialisten

Als klant bij Dermatheek ben je verzekerd van professioneel advies van productspecialisten over je huidverzorging. Onze geselecteerde Avène verkooppunten zijn dermatologen, apotheken, huidtherapeuten en huidklinieken. Dat is heel belangrijk, zeker als je een gevoelige huid hebt met specifieke problemen. Dat vereist namelijk een gespecialiseerde en deskundige aanpak.

Avène in Frankrijk

Misschien heb je al eerder kennis gemaakt met de producten van Eau Thermale Avène, bijvoorbeeld tijdens een vakantie in Frankrijk. Daar kun je zelfs tot in de kleinste dorpsapotheken Avène kopen. Nergens vind je zoveel Avène verkooppunten als in Frankrijk. Dat komt omdat Eau Thermale Avène een Frans merk is en een van de grootste demo-cosmetische apothekersmerken ter wereld. De producten worden wereldwijd geadviseerd door professionals in de dermatologie. De Franse overheid erkent de producten van Avène als heilzaam en vergoedt zelfs een verblijf in het Thermaal Kuuroord in het dorp Avène als je lijdt aan een ernstige huidaandoening (zoals eczeem, psoriasis of verbranding) waarbij een arts een verblijf in het kuuroord heeft voorgeschreven.

Veel Avène verkooppunten

Ook in Duitsland en België vind je al veel Avène verkooppunten: bij apotheken is vaak een klein assortiment te koop. Ieder Avène verkooppunt stelt het assortiment samen naar de behoefte van zijn klanten.

In Nederland wordt Eau Thermale Avène steeds bekender en wordt er hard gewerkt aan uitbreiding van het aantal Avène verkooppunten. Kwaliteit is hierbij belangrijker dan kwantiteit. Je wordt namelijk niet zomaar productspecialist of Avène verkooppunt. Er worden eisen gesteld aan je deskundigheid en dat is maar goed ook. Jouw gevoelige huid verdient namelijk de beste verzorging. Onze ervaring is dat je, eenmaal kennisgemaakt met Avène, nooit meer anders wilt.

Online Avène verkooppunt

Eau Thermale Avène heeft een website waar je veel productinformatie kunt vinden, maar op de site van Eau Thermale Avène kopen kan niet. Dat laten ze over aan de productspecialisten bij Avène verkooppunten die zij wereldwijd opleiden.

Bij Dermatheek kun je online je favoriete Avène producten vinden. Wil je juist advies, dan kun je altijd contact opnemen.